Javert Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Nářez!!??Poučte mě, co je na ni tak vzácný???Předpokládám, že je to krabka od jedníčkovejch Prim sport, nebo možná Elton Sport??? Nebo......?????Nebo moc hulím... a blbě čtu cenovku????Co je na té krabce tak vzácného? I já se připojuji se svou hloupou otázkou.
financ Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Nářez!!??Poučte mě, co je na ni tak vzácný???Předpokládám, že je to krabka od jedníčkovejch Prim sport, nebo možná Elton Sport??? Nebo......?????Nebo moc hulím... a blbě čtu cenovku???? On je tam hlavně záručák a těch moc není. A třeba je i nevyplněný
straspol Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 No-a? Před týdnem jsem tohle mohl mít i s odrbanýma hodinkama něco přes litr- a bylo mi to drahý
financ Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 No-a? Před týdnem jsem tohle mohl mít i s odrbanýma hodinkama něco přes litr- a bylo mi to drahý Mohls být v balíku :-)
mischa Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 No prostě je krize a lidi hoďky nekupujou. Cena Spartaků v zahraničí je stejně kolem 10 EUR, nás pár bláznů už to má a ostatním to nic neříká a žádnou cenu to pro ně nemá. No, tak jsem je měl trochu levnější než jindy. Přiblížil jsem se tak ke svému rekordu, kdy jsem v roce cca 1995 koupil Spartaky za rovných 5000 Kč a všichni si klepali na čelo, že jsem se zbláznil.
docent_tecka Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Jde o original krabicku na prim sport 1.... s navodem na pouziti...
straspol Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Jde o original krabicku na prim sport 1.... s navodem na pouziti...a proto má být stejně drahá jako samotný hodinky, jojo, chápu
docent_tecka Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Kolik ti proslo rukama igenu a kolik krabicek k igenum?
straspol Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Kolik ti proslo rukama igenu a kolik krabicek k igenum?Igeny já sbírám, krabičky ne, takže vlastně nevím- jedno vyhledávám a druhého si nevšímám. Jak se ta krabka liší od těch ostatních, ve kterých se Primky prodávaly?
TomNguyen Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 jde o feeling komplet balení, to se cení při sbírání bo ne ?
docent_tecka Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 "Je cesta moudrosti a cesta nevědomosti. Jsou od sebe odděleny a vedou k různým cílům...Setrvávajíce v nevědomosti a považující se za moudré a učené, hlupáci bloudí sem a tam jako slepci vedení slepcem. " ;-)
Návštěvník tolja Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 "Je cesta moudrosti a cesta nevědomosti. Jsou od sebe odděleny a vedou k různým cílům...Setrvávajíce v nevědomosti a považující se za moudré a učené, hlupáci bloudí sem a tam jako slepci vedení slepcem. " ;-) todle von nepobere, proč mu nenapíšeš, že je ......?
straspol Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Ó moudří, dovolte slepému ...... aby se hluboce omluvil za svou nevědomost Mischo gratuluju, máš slušné Spartaky za cenu dvou plexisklových krabiček a pár papírků. To je solidní.. Hele, a jak se teda ta krabička liší od těch ostatních, ve kterých se prodávaly obyčejné Primky? Upraveno 15. října 2013 uživatelem straspol
straspol Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 jde o feeling komplet balení, to se cení při sbírání bo ne ?Ale jasně, o tom žádná, ale všechno má svou cenu, žejo..
Honza.manta Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Abych se přiznal, tak už moc na aukro nechodím a teď zrovna toho lituju, do té krabičky bych byl šel taky.
docent_tecka Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 (upraveno) No to vis ze jo, my ti to reknem, ty je pak budes za stovku kupovat ve vetesnictvi v podoli a pak se nam, poctive preplacejicim na aukru, budes posklebovat. Upraveno 15. října 2013 uživatelem docent_tecka
straspol Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 No to vis ze jo, my ti to reknem, ty je pak budes za stovku kupovat ve vetesnictvi v podoli a pak se nam, poctive preplacejicim na aukru, budes posklebovat. No ale přesně takhle jsem to myslel, fakt. Tak jak se teda liší? Já se ptám, protože to fakt nevím..
Onipep Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 No ale přesně takhle jsem to myslel, fakt. Tak jak se teda liší? Já se ptám, protože to fakt nevím..Ptám se úplně stejně???Ať neumřu blbej?!
accutron Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Ptám se úplně stejně???Ať neumřu blbej?!U krabičky pro PS1 je spodní výstelka z papíru potaženého šedým semišem oproti bílému plastu, který se standardně u tohoto druhu krabiček používal. Rovněž tvar spodní výstelky se drobně liší od plastové verze.
docent_tecka Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 U krabičky pro PS1 je spodní výstelka z papíru potaženého šedým semišem oproti bílému plastu, který se standardně u tohoto druhu krabiček používal. Rovněž tvar spodní výstelky se drobně liší od plastové verze.Tak a je to v pytli. Strapol ted rozumi krabickam. Mame po ptakach....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se