Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebo je na těch prodávaných to dýnko prostě prohozené. Vzhledově to je blíže MPM než původním primkám a dýnko bylo jasné - proto moje minela v odhadu. :bag:

Pořád bych se ale odkazoval na ten katalog!    :baby:

Odesláno (upraveno)

Pořád bych se ale odkazoval na ten katalog!    :baby:

Mám velmi podobné se stejným dýnkem, mechanické. Uvnitř tiká ZJS- jsou to ty o kterých jsem tu psal. Měl jsem pocit že jsou stopro z Eltonu- jsou podle mně z doby kdy ZJS montovali v Eltonu, mám s tímhle strojem i sport 2, určitě se dával i do ,,oblekovek".

Zkusím časem vložit foto, třeba by to opět rozlouskl Accutron..?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Nebo je na těch prodávaných to dýnko prostě prohozené. Vzhledově to je blíže MPM než původním primkám a dýnko bylo jasné - proto moje minela v odhadu. :bag:

taky me napadlo,jestli jednoduse nemuze byt prohozeny dynko,ale zdalo se mi to nepravdepodobny,nicmene fakt je,ze pokud ho nejaky hodinar mel,podle me ho tam vrazil s tim,ze je to "Prim"a hotovo,nezasveceny clovek to nema sanci rozpoznat...

Odesláno

Ale to dýnko je dost jiné, jen tak na pouzdře prohodit nejde, myslím...

Napada te jiny,logictejsi vysvetleni?To,co postoval mantak,jsou samozrejme uplne jiny hodinky,ale to dynko je zvlastni...

Odesláno

Tak to jsem za úplného tydýta - tohle dýnko jsem ještě na primkách neviděl. :wallbash: Teď abych ho ještě sháněl. :suicide_anim:

Moment, já netvrdím STOPROCENTNĚ že sú z tého Eltóna... já jen říkám, že všechny tyhle hoďky jsou si podobné, pocházejí asi ze stejných (cca) let a jsou v nich stroje, které jsem viděl v Eltonských primkách.. Konečné slovo čekám od Nadkolegů...

Odesláno

Moment, já netvrdím STOPROCENTNĚ že sú z tého Eltóna... já jen říkám, že všechny tyhle hoďky jsou si podobné, pocházejí asi ze stejných (cca) let a jsou v nich stroje, které jsem viděl v Eltonských primkách.. Konečné slovo čekám od Nadkolegů...

Minimalne ty zlaceny automaty jsou Elton tutove,mam k nim krabku a papir,kde je adresa jasna:-)Navic je mam od postarsi pani,ktera pred lety mela obchod se zlatem,porcelanem a hodinkama(Prim a Timex),hadam,ze o MPM nikdy ani neslysela....krabicku sice nemam asi spravnou ke konkretnimu modelu,ale cinska neni urcite,stejne tak papir,madam mi podala kosik,kde mela asi milion zarucaku,kdyz jsen se tim,s jejim dovolenim,pochopitelne,prohrabal,jediny papiry k Primkam,co tam mela,mi venovala....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...