prim-ky Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Krásná renovace, akorát na ni není záruka, to vem ale čert, u takové starožitnosti..budoucí majitel získá i hlavolam, jak přidělat řemen:http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i-07-i3820727578.htmlKamarádi sláva,už vím,jak bude ten řemínek držet a je to rada zadarmo,přímo od majitele tohoto skvostu !!!!!Kámoš mu napsal mejla s dotazem,jak tam bude držet stěžejka s řemínkem ?Dostalo se mu odpovědi : když máte pořádné třísložkové lepidlo,které má dobu zrání čtyři dny,tak úplně v pohodě.A hodinky se dají nosit.Dobrá rada nad zlato ..ještě teď se smějeme
straspol Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Kamarádi sláva,už vím,jak bude ten řemínek držet a je to rada zadarmo,přímo od majitele tohoto skvostu !!!!!Kámoš mu napsal mejla s dotazem,jak tam bude držet stěžejka s řemínkem ?Dostalo se mu odpovědi : když máte pořádné třísložkové lepidlo,které má dobu zrání čtyři dny,tak úplně v pohodě.A hodinky se dají nosit.Dobrá rada nad zlato ..ještě teď se smějeme Tak to už je hustější než hustý!!
koromant1 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Je to hnus velebnosti !!!Nevím,proč by se tady na CHRONU na nějaké pochybné,do nebe volající aukce na Aukru nemohlo varovat předem a zde!Vždyť aukce ,,vlčák,, se probírala až po skončení a to je přece pozdě !!!!!!Ty renovované igeny snad bude mít nešťastný ,,šťastný,, majitel možná jen jako kapesní hodinky,pokud tam vejde strojek a víčko půjde zašroubovat....
straspol Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) Je to hnus velebnosti !!!Nevím,proč by se tady na CHRONU na nějaké pochybné,do nebe volající aukce na Aukru nemohlo varovat předem a zde!Vždyť aukce ,,vlčák,, se probírala až po skončení a to je přece pozdě !!!!!!Ty renovované igeny snad bude mít nešťastný ,,šťastný,, majitel možná jen jako kapesní hodinky,pokud tam vejde strojek a víčko půjde zašroubovat....Aukce ,,Vlčák" mi jen dokázala, že vím o Primkách pořád tak málo, že dokážu naletět. Všimnul jsem si podezřelých věcí pozdě. Vidět to dřív, pověsil bych to sem sám. TYHLE typy aukcí jsem si komentovat nezakázal Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem straspol
koromant1 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Nikdo nemůže vědět vše,napálit se může každý.Tak právě jak píšu,ne po aukci psát,že to je reedice ciferníku ,ale když aukce běží.
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Když ono to z těch fotek nepoznáš a to je právě ten hnus velebnosti!!
financ Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Je to hnus velebnosti !!!Nevím,proč by se tady na CHRONU na nějaké pochybné,do nebe volající aukce na Aukru nemohlo varovat předem a zde!Vždyť aukce ,,vlčák,, se probírala až po skončení a to je přece pozdě !!!!!!Ty renovované igeny snad bude mít nešťastný ,,šťastný,, majitel možná jen jako kapesní hodinky,pokud tam vejde strojek a víčko půjde zašroubovat.... Se ti sekaj vykřičníky.Bastly a podvrhy z aukra se tu běžně komentují, nebo jsem něco přehlídl? Na aukci se psem přihazovalo hodně místních jako na originál, odsud to nepoznal nikdo. Až po skončení to odhalil výherce
malymarek Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Se ti sekaj vykřičníky.Bastly a podvrhy z aukra se tu běžně komentují, nebo jsem něco přehlídl? Na aukci se psem přihazovalo hodně místních jako na originál, odsud to nepoznal nikdo. Až po skončení to odhalil výhercejojo četl jsem to a taky je chtěl :-)
koromant1 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 A jak to ten výherce poznal?Myslím si,že hodinky nemohl mít doma.O podvrhu se mluvilo až druhý den.
financ Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 A jak to ten výherce poznal?Myslím si,že hodinky nemohl mít doma.O podvrhu se mluvilo až druhý den.Se ho zeptej, dyt je tu.
straspol Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 A jak to ten výherce poznal?Myslím si,že hodinky nemohl mít doma.O podvrhu se mluvilo až druhý den.Výherce se konečně pořádně podíval na fotky dostatečně zvětšené. O Vánocích bylo víc času.
straspol Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Já vím,že je zdejší.A když budeš potřebovat, klidně mi napiš přímo.
straspol Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Proč to nemůžeš napsat tady?On už to napsal, já taky, co ještě od koho chybí?
p3k Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Zajímá mne jak jsi to poznal (podle čeho - indexy, znak, nebo logo), ne žes to poznal.Sám jsem se po nich taky díval, ale krom idexů mi nepřišlo nic divného.
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Také se stavím do řady s dotazem na "psí" Primky: "Jak se pozná origo ciferním od reedice?" To jen, abych příště nenaletěl třeba já...
prim-ky Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Pánové,tak i já se postavím do té řady zvědavců,až nečekáte dva,ale už my tři a dozvíme se jak se lišil ten cifr?Musím se přiznat pánové,že nevím ani co je reedice
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Na 90% poznáte z fotek houby - stačí, aby byly správně mázlý a jsou vám znalosti detailů prd platný. Jak se psalo už na začátku vlákna - pozor na prodejce - ne vždy musí být jeho nabídka košér - v tom je kouzlo poznání. Pardon Strášo, ale už mi to tady začalo prudit.
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Na 90% poznáte z fotek houby - stačí, aby byly správně mázlý a jsou vám znalosti detailů prd platný. Jak se psalo už na začátku vlákna - pozor na prodejce - ne vždy musí být jeho nabídka košér - v tom je kouzlo poznání. Pardon Strášo, ale už mi to tady začalo prudit.Takže jsme pořád na začátku.Beru, že jsou na Aukru prodejci, kteří už mají nějakou tu nálepku nepoctivých prodejců atd.Můžou se ale objevit prodejci noví, bez historie, a co pak?!Proto ta otázka k těm "psím" Primkám."Stráša" tedy přihazoval na nějakou reedici, jak sám psal.Je to reedice realizovaná v rámci Nového Města nad Metují? Nebo nějaká "Čína"?Na toto se ptám. A dále se ptám místních znalců, jak se vyhnout chybě při podobném nákupu?V čem se tedy liší původní "psí" Primky a ta zmíněná reedice.Jsme přece jedna velká hodinářská rodina a musíme si pomáhat!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se