Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak oni většinou aukce rostou ve stavu "méně než 1 minuta".

Pár lidí přihodí několik sekund před koncem, což mě celkem fascinuje... no jo, to asi nevidím ty, co to nestihli...

Tomu celkem rozumím, jen mě zaskočilo o kolik, resp. na kolik, to nakonec vylezlo. Ale jak jsem psal, pokud to bylo pod stromeček, a třeba pro mě, tak to manželce odpustím, že za to "vyhodila" tolik peněz.

Odesláno

Tomu celkem rozumím, jen mě zaskočilo o kolik, resp. na kolik, to nakonec vylezlo. Ale jak jsem psal, pokud to bylo pod stromeček, a třeba pro mě, tak to manželce odpustím, že za to "vyhodila" tolik peněz.

Jaky vyhodila, rada do tebe investovala...sis je pry zaslouzil.... :frusty:

Odesláno

Cena těch modrých Igenů je opravdu vysoká.Je divné,že dá tolik peněz někdo,kdo má na Aukro   0    nákupů ????? ..... a na třetím místě skončí taky někdo,kdo má   0  nákupů.Asi to jsou začínající sběratelé a nějak se začít musí ...... ,tak jak už tak pořádně   )))) 

Celkem pět nováčků ve vyšroubované aukci. Ještě ke všemu u prodejce který je ,,nový" ale už to evidentně docela umí. No -a koneckonců, krásné hodinky, nějakou tu kačku v tomhle stavu stát musí (půlku bych se skřípotem zubů  chápal, pokud fotky odpovídají realitě).

Odesláno

To Bandi:

To už dneska nepoznáš, jestli je odsud nebo ne, ale je fakt viditelné, že když se tady něco aktuálního začalo kladně komentovat, tak to vždy přelezlo svoji "standardní" hodnotu a když bylo ticho, tak jí to často ani nedosáhlo. Mluvím o zajímavých kusech, ne o tuctovkách.

Tohle přesně sedí.

Odesláno

Sorry, zeptám se ještě k těm aukcím. Vy si vážně myslíte, že pouhé zveřejnění aukce někde na Chronomagu zvýší zájem, případně výslednou cenu?

Já bych teda řekl, že šmelináři (bez negativní konotace) jsou spíš na aukru než tady, primky mají nastudovaný a Chronomag nepotřebujou.

Zveřejnění aukce zde a případný komentář k výjimečnosti dražených hodinek tak maximálně nastartuje nějakýho zdejšího nováčka/hejla, kterej tam napálí nesmyslnou cenu.

No a o ty hýly přece běží. Nebo jsme všichni co se orientujem zajedno, že letecké Primky mají stát přes dvacet tisíc?

Ano, já si myslím že tadyzveřejněné aukce se pravidelně šplhaly v cenách mimo rámec zdravého rozumu, zvláště pokud se k nim někdo z chronomágů vyjádřil pozitivně. Proto jsem tu kdysi napsal, že se zdržuji diskuse před ukončením aukce. Výjimku budu i nadále dělat pouze v případě, že se bude jednat o prodej fíku nebo šroubovanou aukci. Dají se poznat lehce..

Odesláno

Cena těch modrých Igenů je opravdu vysoká.Je divné,že dá tolik peněz někdo,kdo má na Aukro   0    nákupů ????? ..... a na třetím místě skončí taky někdo,kdo má   0  nákupů.Asi to jsou začínající sběratelé a nějak se začít musí ...... ,tak jak už tak pořádně   )))) 

Jak píšeš...   !!!

Je to až do očí bijící!!!!!!!   :eek:

Odesláno (upraveno)

K příspěvku 5209 (nepodařilo se mi to k němu přiřadit)

Chtěl bych jen podotknout, že jsem nikoho nijak nenazval. Svým příspěvkem jsem jen chtěl ukázat co slovo "šmelina" či "šmelinář" znamená a upozornit na to, že prodejci na aukcích (podle mého názoru) nemohou být, podle tohoto výkladu slova, takto nazýváni, nic víc nic míň.  

Upraveno uživatelem Nodus
Odesláno

Přidávám se ke gratulacím! ;)

Jen jsou mi podezřelé poslední dva nejvyšší příhozy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...