Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaká je reálná cena leteckých prim s číslovaním v zachovalém původním stavu? Uvažuji o koupi prvních hodinek od prim a nemám vůbec představu - nerad bych naletěl. Díky.

Hlavně jestli jsou původní, letecký jsou snad nejpadělanější Primky. 

http://aukro.cz/listing/listing.php?order=m&string=prim+leteck%C3%A9&search_scope=closed&bmatch=seng-v11-p-fuzzy-czech-0819

Odesláno

Jaká je reálná cena leteckých prim s číslovaním v zachovalém původním stavu? Uvažuji o koupi prvních hodinek od prim a nemám vůbec představu - nerad bych naletěl. Díky.

Projdi si historii prodejního vlákna zde a na aukru a představu si uděláš. Cena se pohybuje podle poměru nabídka/zájem.

Odesláno

ptal ses?

Měl jsem zájem o jiné hodinky z jeho nabídky. Bylo mi "slušně" řečeno abych si laskavě přečetl úvodní stránku. Pokud je u hodinek napsaná cena, pak jsou na prodej, pokud není, tak nikoliv.

Odesláno

Antik hodinář musí být zvláštní člověk. Má v nabídce super kousky, ale taky pěkný šunt. Třeba tohle je celkem vtipné:

http://www.antik-hodinky.cz/novy-cifernik-armovaci-krouzek-sklo-a-otocna-luneta-na-letecke-pimky

Nevím, možná s ním má někdo problém, já jsem od něj bral asi 3x (je fakt že kapesní hodinky),všechno v naprostém pořádku, já spokojený a ještě jsme si pěkně pokecali....

Odesláno

ví o tom, kdysi jsem s ním řešil armovák na letecký a rozdíly zná. Neprodá ti šmejd jako pravý. Co mám zkušenost, pokud byly hodinky skládaný, vždycky to řekl

Odesláno

Nemusíš ho ani omlouvat, ani hájit- lidi si prostě sednou nebo ne. Nevidím v tom problém.

to nedělám, ptal ses, odpovídám jakou s ním mám zkušenost. V životě jsem ho naživo neviděl, pár telefonů, spíš mailem. 

Můj postoj k hodinkám z parexo dílů je tady znám. 

Odesláno

Prodává, ale myslím, že fér. Chtěl jsem od něj dost drahé díly, které měl v nabídce, požádal jsem ho, ať je otestuje podle mých specifikací. Tak to udělal a zjistili jsme, že to není to, co skutečně chci a bylo. Pro mne je seriózní.

Odesláno (upraveno)

Nevím jestli to patří úplně do tohodle vlákna, ale inzerce primek se to týká.

Chtěl jsem si koupit svoje první primky. Na aukru jsem si jedny vyhlídnul a začal je dražit, jenže.... Koukněte jak se v aukci přihazovalo, zarazilo mě pár věcí:

- kdo jsou uživatelé C..3, C..4 a C..6 (4 nebo žádné hodnocení) ?

- mám pocit, že jen šponovaly cenu a maximum přihazujícího

- C...3 výtahl cenu o 900,-Kč

- C...4 mě přehodil a 5 minut (!) před koncem byl jeho příhoz zrušen

- nakonec aukci vyhrál uživatel m...y, který přihodil 3 minuty před koncem (já už nějak neměl náladu)

A nebo je to všechno v pořádku a já bych si měl jít už dneska lehnout??? Díky za odpověď!

post-38729-0-29912100-1427227267_thumb.png

Upraveno uživatelem MNN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...