Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Pánové!Pokud, gentlemani, slibujete opravdový boj, nehodlám takto uměle na Aukru šroubovat ceny u hodinek, které bych kupoval jen kvůli ciferníku. Tímto Vám tedy vyklízím pole a přeju zdar, ale jestli Vás, plantážníci, někdo přehodí, tak si mne nepřejte :gun_bandana:

Gentlemani, já to vzdávám. Skoro 2 hodiny před koncem takhle vysoko, to bude ještě rachot. A já teď mám nové traktory, tak se musím krotit :wheelchair:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tady je přesně to, co říkám/e... Nestačím se divit, hlavně tolik peněz za tak odrbané pouzdro, které díky přesvícení není poznat sad01_anim.gif

KLIK

EDIT: Velikost fotky...

Pěkná cena a teď si to srovnejte s tímto nákupem N...1 (687)

Skoro bych řekl, že je vyměněné dýnko a jsou to stejné hodinky :sad01_anim: . Ale můžu se plést, samozřejmě.

Odkaz ke komentáři

To se ta cena zase až tak nevyšplhala. Gratuluju Marku. Doufám, že sem dáš i foto dýnka.

panove diky z gratulace :-) taky me prekvapilo, ze cena nakonec nevyletela az tak vysoko. samozrejme jakmile dorazi nafotim komplet ze vsech stran. M

Odkaz ke komentáři

Zde jedna bohapustá skládačka s krásnou omáčkou a pikantní cenou - tady - "Automat miyota" - "Pravdou je, že na aukru se objeví tak možná jednou za rok, v tomto stavu asi nikdy"

Svatá pravda, v tomhle stavu těžko :lol2: :lol2:

post-5320-069663900 1345104010.jpg

Jojo- upozorňoval jsem na ně když za ně pán chtěl na Aukru desítku.. A co všechno se Ti na nich nezdá?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...