JHonza Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Pánové!Pokud, gentlemani, slibujete opravdový boj, nehodlám takto uměle na Aukru šroubovat ceny u hodinek, které bych kupoval jen kvůli ciferníku. Tímto Vám tedy vyklízím pole a přeju zdar, ale jestli Vás, plantážníci, někdo přehodí, tak si mne nepřejte Gentlemani, já to vzdávám. Skoro 2 hodiny před koncem takhle vysoko, to bude ještě rachot. A já teď mám nové traktory, tak se musím krotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Nedávno bylo aukro plné ciferníků ancre po stopadesáti korunách a nikdo je nekupoval. Hodně jich skončilo u kolegy Bigese. A teď tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Kdo ví, jestli je tam originál dýnko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Tech moc není. Podle mého nasekali spoustu cifrů a zdaleka ne všechny použili do vývozních hodinek. Zbylé se pak více méně bastlily do sportů. Ono správně v sportech Ancre je dýnko v angličtině a ve sportech Meister Anker je dýnko bez popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Dýnko bez popisu? máš nějaké, nebo alespoň fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Mám v červených Meister Anker anglické dýnko - bastl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 http://aukro.cz/hodi...2562331294.html To je pěkný popis, pravé nejdou natáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 http://aukro.cz/hodi...2562331294.html To je pěkný popis, pravé nejdou natáhnout Že by to bylo tím, že jsou Quartz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Dýnko bez popisu? máš nějaké, nebo alespoň fotku?Vyfotím zítra. Ono možné je všechno - třeba to není bastl, ale já mám tuhle informaci ze zdroje, kterému věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Gentlemani, já to vzdávám. Skoro 2 hodiny před koncem takhle vysoko, to bude ještě rachot. A já teď mám nové traktory, tak se musím krotit marekparek: takže gratuluji, nakonec to takový boj nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 To se ta cena zase až tak nevyšplhala. Gratuluju Marku. Doufám, že sem dáš i foto dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 A tady je přesně to, co říkám/e... Nestačím se divit, hlavně tolik peněz za tak odrbané pouzdro, které díky přesvícení není poznat KLIK EDIT: Velikost fotky... Pěkná cena a teď si to srovnejte s tímto nákupem N...1 (687) Skoro bych řekl, že je vyměněné dýnko a jsou to stejné hodinky . Ale můžu se plést, samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Dýnko bez popisu? máš nějaké, nebo alespoň fotku?Jednu fotku jsem vyšťoural Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Dýnko s anglickým nápisem je v pořádku, to se dávalo na exportní modely. Mám v červených Meister Anker anglické dýnko - bastl? Jednu fotku jsem vyšťoural Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 marekparek: takže gratuluji, nakonec to takový boj nebyl Pánové, tak přiznejte kdo je ten šťastný...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Dýnko s anglickým nápisem je v pořádku, to se dávalo na exportní modely.Koukám, že jsi oprášil svůj původní avatar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 To se ta cena zase až tak nevyšplhala. Gratuluju Marku. Doufám, že sem dáš i foto dýnka. panove diky z gratulace :-) taky me prekvapilo, ze cena nakonec nevyletela az tak vysoko. samozrejme jakmile dorazi nafotim komplet ze vsech stran. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 panove diky z gratulace :-) taky me prekvapilo, ze cena nakonec nevyletela az tak vysoko. samozrejme jakmile dorazi nafotim komplet ze vsech stran. MTak gratuluju. Přihodil jsem si na podobné se světlým ciferníkem tak to pak někde musíme skouknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Zde jedna bohapustá skládačka s krásnou omáčkou a pikantní cenou - tady - "Automat miyota" - "Pravdou je, že na aukru se objeví tak možná jednou za rok, v tomto stavu asi nikdy" Svatá pravda, v tomhle stavu těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Zde jedna bohapustá skládačka s krásnou omáčkou a pikantní cenou - tady - "Automat miyota" - "Pravdou je, že na aukru se objeví tak možná jednou za rok, v tomto stavu asi nikdy" Svatá pravda, v tomhle stavu těžko Jojo- upozorňoval jsem na ně když za ně pán chtěl na Aukru desítku.. A co všechno se Ti na nich nezdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se