JR_2010 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Aha, tak to se mi to špatně zobrazilo, Honza to nebyl, no každopádně ani já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Pánové, na AUKRu přituhuje, po neuvěřitelných Miyotách další rána - nabídka č. 2566338766 . Vždycky jsem překvapený jak jsem bohatý Je to skládačka, správně má pouzdro mít "nožičky" a jiné dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Je to skládačka, správně má pouzdro mít "nožičky" a jiné dýnko.Máš nějakou fotku jak by to tedy mělo vypadat? Měl jsem dojem že tyhle potvory se vyskytovaly v obou typech pouzdra...? Nedávno se tu prodávaly černé, i na Aukru, pár jich po světě běhá. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Máš nějakou fotku jak by to tedy mělo vypadat? Měl jsem dojem že tyhle potvory se vyskytovaly v obou typech pouzdra...? Nedávno se tu prodávaly černé, i na Aukru, pár jich po světě běhá. Mám, pošlu ti to. Pošli mi prosím svůj mail na tolja.1@seznam.cz, potřebuji se něčeho zbavit a manta povídal, že bys mohl být ta správná "kafka"Zpět k tématu: Ano, ty s černým číselníkem mohly mít obě varianty pouzdra, ostatní barvy pouze to vzácné. Zdroj: Accutronovy znalosti a moje a docentovy zkušenosti. Accutron tvrdí, že pro všechny tyto číselníky je správná pouze ta vzácná varianta pouzdra, ale my jsme "potkali" tolik černých variant v obyčejné variantě, že není možné, aby to všechno byly stavby, už vzhledem k tomu, že hodinky jsou relativně mladé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Mám, pošlu ti to. Pošli mi prosím svůj mail na tolja.1@seznam.cz, potřebuji se něčeho zbavit a manta povídal, že bys mohl být ta správná "kafka"Zpět k tématu: Ano, ty s černým číselníkem mohly mít obě varianty pouzdra, ostatní barvy pouze to vzácné. Zdroj: Accutronovy znalosti a moje a docentovy zkušenosti. Accutron tvrdí, že pro všechny tyto číselníky je správná pouze ta vzácná varianta pouzdra, ale my jsme "potkali" tolik černých variant v obyčejné variantě, že není možné, aby to všechno byly stavby, už vzhledem k tomu, že hodinky jsou relativně mladé.No právě, ty černé mám taky v dvojkovém pouzdře, a v jiném jsem je ještě nepotkal. Mejla posílám, ale stejně ho už dávno máš, trochu jsme si zaaukrovali... Mejl nefunguje, tak posílám na ten, na kterém jsme si spolu už psali. T. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Ano máte pravdu. Nabídka č. 2566338766 je skládačka, ale od zaměstance cca z r.1996, ne z oficiální distribuce. Těch pouzder s "nožičkama" bylo vyrobeno málo a všechno šlo do prodeje-to by měl potvrdit někdo, kdo tam v té době působil. Jako náhradní díl pro servis se držel jen typ pouzdra "soudek". Mám tyto sportovní automaty i v černé verzi soudek-víko bez nápisu, ale mají nějak zvláštně na bocích ofrézovaný strojek a hlavně nemají žádné značení pod setrvačkou ani jinde. Vůbec netuším o co jde, ale byly každopádně vyrobené ve starém Eltonu. Fotky dodám časem, momentálně jsou u hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Zajimava predstava NOS stavu aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Zajimava predstava NOS stavu aukro Nojo. Ale zase- na rozdíl od některých prodejců- je stav asi dost dobře vidět na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Pánové, na AUKRu přituhuje, po neuvěřitelných Miyotách další rána - nabídka č. 2566338766 . Vždycky jsem překvapený jak jsem bohatý Do prkýnka! Že bych začal rozprodávat sbírku? Vypadá to, že je nejlepší čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Do prkýnka! Že bych začal rozprodávat sbírku? Vypadá to, že je nejlepší čas. Dej vědět co bys pustil, určitě se domluvíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 aj mne, napr. Prim Sport 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 aj mne, napr. Prim Sport 2 Hele, fronta je za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 No. tak já si to radši ještě chvíli nechám, aby jste se mi tady nehádali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 No. tak já si to radši ještě chvíli nechám, aby jste se mi tady nehádali.Opravdu? Víš jak by se Ti ulevilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) foto sportu automatu ve "spravnem pouzdre". podle zdroju z archivu by mely byt vsechny varianty v tomto pouzdru, praxe vsak (jak poznamenal tolja) ukazuje neco jinaciho. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 foto sportu automatu ve "spravnem pouzdre". podle zdroju z archivu by mely byt vsechny varianty v tomto pouzdru, praxe vsak (jak poznamenal tolja) ukazuje neco jinaciho.Je možné že by se v tomhle pouzdře objevily i jiné Sporty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) pochybuju, ale znas to kolikrat jsme si mysleli, ze mame pravdu a pak nas "kreativita" eltonu, resp. jeho zamestnancu prekvapila. ja znam akorat vice barev ciferniku v tomto pouzdru. hodne podobne je na kvarcove primky, avsak pouzdra nejsou zamenitelne... edit: navic pokud se nepletu tak tohle pouzdro ma roztec na reminek 20mm Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 pochybuju, ale znas to kolikrat jsme si mysleli, ze mame pravdu a pak nas "kreativita" eltonu, resp. jeho zamestnancu prekvapila. ja znam akorat vice barev ciferniku v tomto pouzdru. hodne podobne je na kvarcove primky, avsak pouzdra nejsou zamenitelne... edit: navic pokud se nepletu tak tohle pouzdro ma roztec na reminek 20mmPřesně tak - rozteč na řemínek je 20mm. Ale už jsem viděl a měl v ruce docela dost barevných sportů v automatu a nadpoloviční většina byla ve standardním pouzdru, takže nevím , nevím. Zrovna tak jsem viděl i černé automaty v tom "správném" pouzdru. Jinými slovy - barevmé PS2 automaty patří do toho pouzdra s otevřenými nožičkami, ale nemohli i tohle míchat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 Přesně tak - rozteč na řemínek je 20mm. Ale už jsem viděl a měl v ruce docela dost barevných sportů v automatu a nadpoloviční většina byla ve standardním pouzdru, takže nevím , nevím. Zrovna tak jsem viděl i černé automaty v tom "správném" pouzdru. Jinými slovy - barevmé PS2 automaty patří do toho pouzdra s otevřenými nožičkami, ale nemohli i tohle míchat?Co jsem potkal ty černé, byly všechny ve starém dvojkovém pouzdře. Pochybuju, že by to někdo měnil- nač by pouzdro potřeboval? a že by se nějak zvlášť ošoupaly, no nevím...jsou z těch mladších primek, pouzdro by mělo něco vydržet a že by se lidi předháněli v nošení těchhle hodinek na šachtu jsem si nevšimnul. Pár odrbaných kousků-vždy černých- jsem viděl, ale s opotřebováním starých PS 2.1 se to prostě srovnat nedalo. Bůh ví, jestli se ty ostatní barevné varianty vůbec dělaly, mezi lidmi vidět nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 (upraveno) barevne varianty se delaly a svedci o tom docela dost aukci s ojetym pouzdrem, navic i tady na foru dal nekdo fotku kamarada z dechoveho orchestru, ktery mel na ruce bily cifernik ve spravnem pouzdre (fotku bohuzel nemuzu dohledat)... jinak se tyto hodinky delaly v letech 93-94, tzn. porevolucni dobe, kdy zajem o primky opadal - je tedy mozne, ze ciferniku existovalo vice nez pouzder, a ze v podstate pocet prodanych kusu nebude moc vysoky. Upraveno 18. srpna 2012 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se