Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Divný, nemělo to končit dneska? Podle screenshotů nahoře...

No, nic, pěkný teda fakt moc nejsou, ale zase NOS automaty od Eltonu za 25kkč není s ohledem na jejich běžné ceny tolik. Škoda, že to nebylo za Nagano, to bych si je možná koupil :-)

Odesláno

Jsem vážně nas...ý. Celé dny jsem sledoval tuto aukci a když chci přihazovat, tak mi aukro napíše, že nejsem přihlášen. Je to vážně ..... kdo uhodne proč?

Odesláno
  V 5. 3. 2013 v 19:53, Zemic napsal:

Že by ty televize?:) A vedle nich Primky s cifrem taky z TV :) Dobrý za tu cenu...

Přesně tak, televize s fialovým ciferníkem... Jak ten deb.. sleduji aukci od jejího začátku každý den. Dnes se přihlásím, neustále aktualizuji, ať vidím, jak to končí a v posledních vteřinách přihazuji. Když dám přihodit, zobrazí se přihlašovací okno a já už se nestihnu přihlásit. Někdo měl velké štěstí. Čekal jsem tedy větší boj.

Odesláno
  V 5. 3. 2013 v 20:04, Honza.manta napsal:

No skoro bych si typnul, že se zanedlouho objeví sólo. :suicide_anim:

Asi jsem je moc chtělsuicide_anim.gif Jsem zvědav, za kolik půjdou dál, když půjdou...

Odesláno
  V 5. 3. 2013 v 20:18, Honza.manta napsal:

Jojo, za ty prachy to bylo jako před pár lety, zase je alespoň o čem diskutovat.

Pánové, nevíte o nějakých, které by byly k mání?

Odesláno

Vyhrál jsem to já, ale šel jsem do toho hlavně kvůli těm Kesselkám :-) (digi)

Fialky asi vyhodím, bavil jsem se předtím dlouze s majitelem (netuší co má) - nejdou a stav podle fotek, co jsem si nechal poslat, není nic extra, asi se nevyplatí ani je vůbec opravovat :-)

Ne, vážně: zajímalo mě, kolik lidí je přehlédne; naštěstí evidentně docela dost... :-) Ovšem, jestli je to výhra vzhledem k stavu.....

Honzo, měl jsem chuť se zmínit o tom v pátek, ale vydržel jsem!! :-)

(btw - ten článek tahu je super, úplně stačí)

Odesláno (upraveno)
  V 5. 3. 2013 v 20:57, odjinud napsal:

Fialky asi vyhodím, bavil jsem se předtím dlouze s majitelem (netuší co má) - nejdou a stav podle fotek, co jsem si nechal poslat, není nic extra, asi se nevyplatí ani je vůbec opravovat :-)

Ne, vážně: zajímalo mě, kolik lidí je přehlédne; naštěstí evidentně docela dost... :-) Ovšem, jestli je to výhra vzhledem k stavu.....

Klidně jsi mohl, já do zelí nelezu. Každopádně ti gratuluju - dobrej nákup.

V 5. 3. 2013 v 21:01, odjinud napsal:

Kurva, pánové, koukám, že je to rok a den, co jsem zde u vás na fóru.. důvod pro dalšího panáka... :-)

No já sice o pár tejdnů dýl, ale jdu na to taky - bolí mně v krku a mám tu vynikající likér - hruškovici s medem. :wine:

Edit: teď mi to došlo - jak to, že ti to píše "kurva"?!? Co je to za šlendrián??!!

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno
  V 5. 3. 2013 v 21:01, odjinud napsal:

Kurva, pánové, koukám, že je to rok a den, co jsem zde u vás na fóru.. důvod pro dalšího panáka... :-)

Počítat dny je sranda, jen hlavně nepočítej peníze ! :suicide_anim: To by jsi u jednoho panáka nezůstal :gora:

Odesláno (upraveno)

To je schválená výjimka, pouze pro tyto výjimečné okamžiky

(jo, a vím, že "fialky" máš)

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Ono ani nejde o to, kdo si jich všimne nebo ne, ale kdo je potřebuje a kdo už by kupoval čtvrtý :smoke:

Odesláno

Já sním o konvolutu, kde budou nenápadně v kupě kvarcek koukat orlíky... a jak jsem propás ten, kde byly ty PS automaty, tak se už koukám dobře, co v nich je.

Odesláno (upraveno)

Mohl bys mi pak hodit nějaké fotky? Já si jejich stav posílat nenechal. Psal, že je o ně veliký zájem, nějaký maník mu prý píše skoro každý den ohledně stavu.... takže podařený kupsmile_anim.gif

Upraveno uživatelem Javert
Odesláno

Jo, to jsem byl asi já. Fotky pak určitě pošlu. Mě psal, že nejdou a to ani "jen" automat, když jsem mu vysvětloval, jak se automaticky natahují.

Sklíčko je na celé levé straně (hraně) "uražené", někdo ho vzal asi někde o zeď. Uvidíme, jak to bude vypadat až se zboursí. Pokud jedno místo není prasklé... to se nedalo poznat.

Pouzdro je ze zadu ok, i když je mosaz taky vidět. Ze předu je trochu oťukané.

Cifr a korunka vypadá docela dobře.

(Ty jo, to jsou vlastně moje 3. TV, abych tak nakonec chtěl všechny... :-( )

:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...