Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Probihajici aukce se nekomentuji. Vetsinou dochazi ke zbytecnemu zdrazovani predmetu.... nepsane pravidlo tohoto fora...

Nebo mozna je i nekde napsane, jen jsem ho nehledal :D

Už jsem za to dostal "lepáka" od finance... Ještě jednou se moc omlouvám... ale jak jsem psal už jemu: Přišlo mi to tak "zvláštní", že jsem byl přesvědčený o bastlu a říkal jsem si, že tady popátráme z čeho je to poskládané (napadly mne třeba poljoty atd.). No nic, buďte na sebe v přihazování hodní a nezruinujte svoje rodiny...

Odesláno

Tyjo- já se špatně podíval, nakonec šly přes dva tisíce....co je na nich ?

Dle mě, jediný důvod jistě adekvátní ceny pro kupujícího, byla nutnost zaplnit prázdné místo na poličce, vitrínce, či jiném shromaždišti.  :death:

Odesláno (upraveno)

Dle mě, jediný důvod jistě adekvátní ceny pro kupujícího, byla nutnost zaplnit prázdné místo na poličce, vitrínce, či jiném shromaždišti.  :death:

To chápu, ale dát tolik prachů za cifr...všechno ostatní jsou díly z tuctových humbert, podle stavu max pětikilo  :eek: nebo něco nevidim...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

To chápu, ale dát tolik prachů za cifr...všechno ostatní jsou díly z tuctových humbert, podle stavu max pětikilo  :eek: nebo něco nevidim...

Mas pravdu vidis spravne,dynko je popsano cesky,strojek je  68.4.Mluvil jsem s prodejcem a sejdeme se a nejak domluvime,treba to na to 5tikilo ukecam :D

Odesláno

Mas pravdu vidis spravne,dynko je popsano cesky,strojek je  68.4.Mluvil jsem s prodejcem a sejdeme se a nejak domluvime,treba to na to 5tikilo ukecam :D

Nojo- to chce si nechat poslat fotky, než tam člověk plácne fůru peněz :gora:

Odesláno

Sanrumila jest dobytek jakýsi,nikoliv PRVNIČKA jak se dotyčná přesně chvástal (a)

Přesně na takovéhle lidi si musíme dát my, tady pozor a VĚDĚT, ŽE JEJICH AUKCE NEJSOU ČISTÉ, jelikož Aukro s tím nic dělat nebude a musíme se s tím smířit.

Odesláno

Doufám,že to není někdo z velectěných členů :-) .Za tu úvahu se omlouvám dopředu.A neb jak jde werk do světa.

Tohle se snad nenajde ani na aukru....a nebo je to nějaká super rare (šmudla) edice?!

http://www.ebay.com/itm/Vintage-czechoslovakian-wristwatch-PRIM-/140937439235?pt=Wristwatches&hash=item20d086a803

Tohle nelze komentovat jako komentování aukce s následkem zdražení :eek: .

Odesláno (upraveno)

Sanrumila jest dobytek jakýsi,nikoliv PRVNIČKA jak se dotyčná přesně chvástal (a)

Přesně na takovéhle lidi si musíme dát my, tady pozor a VĚDĚT, ŽE JEJICH AUKCE NEJSOU ČISTÉ, jelikož Aukro s tím nic dělat nebude a musíme se s tím smířit.

Popiš nějak co se Ti stalo. Já s Castellonem pár obchodů udělal- ne špatných- ale už jsem zažil i pár prodejců co se vyloženě zkazili- např. začali fotit ojetá pouzdra žlutě atd... Možná by se tohle mělo přesunout do příslušného vlákna...?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Popiš nějak co se Ti stalo. Já s Castellonem pár obchodů udělal- ne špatných- ale už jsem zažil i pár prodejců co se vyloženě zkazili- např. začali fotit ojetá pouzdra žlutě atd... Možná by se tohle mělo přesunout do příslušného vlákna...?

No stačí když se podíváš tady ve vlákně o stranu zpět a projedeš si vzájemné nákupy pár lidí na Aukro.

Publikováno 22.březen.2013 - 11:46

Josef01, on 20 Bře 2013 - 07:32, said:

Já bych řekl, že za tím nákupem stojí Prodejce sandrumila (86). Všimněte si, že na prakticky všech hodinkových aukcích je tajemný m...6*(926) jako první nebo druhý příhozce.

http://aukro.cz/list...?us_id=27638395

Prodejce Orlíků Guderian10 - bydliště Lipník nad Bečvou, Sandrumila - bydliště Lipník nad Bečvou.

Špatná spekulace, přepálený prodej, nebo kupující ušetří na dopravě?

Odesláno

Jéééé ty jsou boží, dík, už jsem si přihodil !!

Tak, že příští víkend si dám do řepy a něco Vám ráno poté vyseknu. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...