Honza.manta Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Takhle to na aukru chodí a pravdu se asi nedozvíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Bohužel už se to tady řešilo několikrát. Některé aukce jsou prostě "cinknuté" a tohle vypadá na jednu z nich. Prodejce může mít několik profilů na aukru a pak si sám přihazovat na své aukce. Neuděláš nic... Od té doby, kdy jsou jména přihazujících skrytá, jsou podle mě aukce míň transparentní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MNN Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Holt co nadělám, snad příště to vyjde - ale tydle byly táák pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 druhý v pořadí je místní člen, přihazující s nickem C...X (na konci nějaký číslo) jsou nový registrace, nebo lidi, kteří si nechtějí dávat svůj nick, zůstává jim systémem přidělený clientXXXXX a nějaký číslo. Zrušení příhozu pár minut před koncem smrdí. To může být tzv. kontrolní příhoz, zkouší kolik kdo má naloženo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 (upraveno) Beru zpět, pardon. Upraveno 24. března 2015 uživatelem milan.w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Beru zpět, pardon.probíhající aukce se tu obvykle nekomentuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 probíhající aukce se tu obvykle nekomentujiByl jsem na to upozorněn, už se to nebude opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Holt co nadělám, snad příště to vyjde - ale tydle byly táák pěkný Pěkné jsou,ale jsou už složené,nemají pravé ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MNN Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Nenašel jsem nikde na internetu foto, jaké jsou origo ručičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Nenašel jsem nikde na internetu foto, jaké jsou origo ručičky?ty nemáš KNIHU, základní výbavu každého Prim potrefence? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MNN Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) bohužel ani nevím, že nějaká existuje - zajímám se o tyto hodinky první týden Upraveno 25. března 2015 uživatelem MNN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 bohužel ani nevím, že nějaká existuje - zajímám se o tyto hodinky první týden :-) Vítej ne fóru. Existuje knížka Libora Hovorky, Prim 1954- 1994, ktera mapuje sběratelský nejzajímavější období Primek. Před nákupy doporučuji něco nastudovat, z knížky, nebo odsud z fóra. Ušetří ti to hodně peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 No, nejsem si jistý, jestli je ta knížka schopná šetřit peníze. Já bych spíš na primkách ušetřil, kdybych si ji nikdy nekoupil... Záleží asi na duševní odolnosti konkrétního jedince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 K tomu ciferníku patří širší ručky. Nenašel jsem nikde na internetu foto, jaké jsou origo ručičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Myslím, že takto je to správně že jo pánové? Vteřinová ručička byla při focení na dlouhý čas v pohybu, proto není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MNN Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 :-) Vítej ne fóru.Existuje knížka Libora Hovorky, Prim 1954- 1994, ktera mapuje sběratelský nejzajímavější období Primek.Před nákupy doporučuji něco nastudovat, z knížky, nebo odsud z fóra. Ušetří ti to hodně peněz. Díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 ty nemáš KNIHU, základní výbavu každého Prim potrefence?Prim potrefenec to je dobrej terminus technicus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Nevím jestli to patří úplně do tohodle vlákna, ale inzerce primek se to týká. Chtěl jsem si koupit svoje první primky. Na aukru jsem si jedny vyhlídnul a začal je dražit, jenže.... Koukněte jak se v aukci přihazovalo, zarazilo mě pár věcí: - kdo jsou uživatelé C..3, C..4 a C..6 (4 nebo žádné hodnocení) ?- mám pocit, že jen šponovaly cenu a maximum přihazujícího- C...3 výtahl cenu o 900,-Kč- C...4 mě přehodil a 5 minut (!) před koncem byl jeho příhoz zrušen- nakonec aukci vyhrál uživatel m...y, který přihodil 3 minuty před koncem (já už nějak neměl náladu) A nebo je to všechno v pořádku a já bych si měl jít už dneska lehnout??? Díky za odpověď! prim.PNGOmlouvám se, že to opět otevírám. ALE jak jde zrušit příhod na Aukru? Nejde mi o návod, spíš nějak nechápu tu logiku - cena potom opět spadne nad druhého nejvyššího přicházejícího v pořadí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 O zrušení si požádáš prodávajícího s nějakým vysvětlením - třeba, že jsi něco přehlédl. A on ti může vyhovět.Tím pádem tvůj přihozeno zmizí, jako by nikdy nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 O zrušení si požádáš prodávajícího s nějakým vysvětlením - třeba, že jsi něco přehlédl. A on ti může vyhovět.Tím pádem tvůj přihozeno zmizí, jako by nikdy nebyl.Což je malý zázrak, pokud se podaří to vše vykomunikovat před koncem aukce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se