Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Jo máš pravdu to by šlo, super práce. Jsou nejspíš dvě možnosti. První je, že to prošlo procesem a nikdo si toho nevšiml (teoreticky by to možná i šlo) ale to by byl dobrej haluz:)  Druhá možnost, že to udělal záměrně zaměstnanec Eltonu (to se mi zdá pravděpodobnější). Vzhledem to tomu, jaké jsem slyšel historky:) 

post-46377-0-78726000-1532104306_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásný počteníčko, díky.

Ano počtení a zároveň i AGITKA.

Jen mi nejde do hlavy taková maličkost.

Opravdu je to jen taková blbost, ale ................ novější ? Jak by jako jako měli na skladě novější stroj než hodiny a takto to zkompletovali ? 

Kdo by jako todle dokázal, to jako nějaký přesun v čase? 

První dvě čísla většinou u Doxy znamenala rok výroby. Tehdy se pochopitelně neřešilo století, takže 43 značí rok výroby 1943.? 

To ovšem neznamená, že ve stejném roce byl vyroben i strojek. ?Ten může být starší nebo novější. I tenkrát se podle potřeby používaly díly, které byly zrovna na skladě

Zdroj: https://technet.idnes.cz/hodinarstvi-vysehrad-faruk-mahrezi-hodinky-doxa-swiss-made-servis-1f0-/tec_technika.aspx?c=A180516_105651_tec_technika_kuz

Odkaz ke komentáři

Zdar,nedá mě to :-)

Jedny letecký,který opravdu nosil letecvoják.Podle stavu spodní strany pouzdra usuzuju,že sestřelil spoustu nepřátel a ošoupaná luneta může nasvědčovat tomu,že se ošoupala o rukáv,jak na ně letec častokrát denně čučel,aby nepřišel pozdě domů.Je opravdu milé,že původní plasťák, pokud nějaký měly, paní sběratelka,z hygienických důvodů vyhodila a místo něj rači dala druhovýrobu  :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...