Přejít na obsah

-9? Je tu na tom vůbc někdo hůř, než já?

Doporučené příspěvky

Tak teda dobrý večer pánové... Mohl by mi někdo poradit, jak se úspěsně dobrat k alespoň nulové reputaci? Nemyslím, že jsem toho provedla tolik, za co bych tu měla vést žebříček ATP (toto neni zkratka ej tý pý, nýbrž a-bsolutní t-op p-ropadák). Nevím, zda na tom vůbec nějak sejde, ale o to by určitě nestál nikdo z vás.

Dík a zatim pa.

• Dát hlas 10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, ale holky bysme si tu měli hýčkat a ne drtit minusy :)

edit: nic si z toho nedělej, já tu dostal spoustu minusů za takovou pitominku okolo bažantů, v tu chvíli byla zapomenuta moje charita, férovost, ochota :)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

taky si řikám :) je jich tu jak šafránu... pokud teda nechcete srazy ve stylu Gaya :D

Týjo, tisícátej návštěvník srazu se bude mít...hmmmm....to by chtělo narazit na nějakou hromadnou běžeckou skupinu (oni mívají přece taková ta pořadová čísla přez ramena) a toho s tisícovkou nalákat někam z dráhy a.... slušně ho poprosit, aby se toho čísla vzdal. No a pak na sraz dorazit s touhle tisícovkou na zádech.... To by mohlo vyjít, co myslíš Matthew?:D

• Dát hlas 6
Odkaz ke komentáři

Týjo, tisícátej návštěvník srazu se bude mít...hmmmm....to by chtělo narazit na nějakou hromadnou běžeckou skupinu (oni mívají přece taková ta pořadová čísla přez ramena) a toho s tisícovkou nalákat někam z dráhy a.... slušně ho poprosit, aby se toho čísla vzdal. No a pak na sraz dorazit s touhle tisícovkou na zádech.... To by mohlo vyjít, co myslíš Matthew?:D

Hele my jsme z Chomutova a tady neni ani 1.000 lidí co nosí hodinky :D

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

No skvělý no, teď mi lidi dávaj + jen aby mě naštvali :D

Nebylo v plánu vytáhnout si reputaci na --tvůj úkor-- Ale posliš, TADO, jen tak mimochodem... vždyť ty jsi fakt PROFI!!!

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...