mechano Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Chlapi,snad to jde i bez invektiv.Na hlášku samý "borci" se jen pousměju,kápnuls na nepravého,mechano sem tam nějakou tu baterku vymění Kdybys četl trochu forum,tak to víš. Žádný sprostý slova tady nepadají, prostě si dva kolegové vyměňují odborné názory. Kolega vypadá, že se teprve rozkoukává ale na to je poněkud příliš suverénní. Musím přiznat, že já jsem nějak čím dál vzteklejší a neumím na tyhle věci koukat s patřičným nadhledem. Potkal jsem třeba mechanika, který si bůhvíjak opatřil oprávnění vystavovat výuční listy v oboru hodinář a pár jich takhle "vyučil". Má byt plný hodin, které si sám "opravil". Prostě hrůza. Ke mě pak chodí zákazníci, kteří nejdřív absolvují kolečko po různých známých i neznámých firmách a já to mám wodsrat.
skalis Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 ať se dneska podívám na jekékoli fórum, tak tam jsou jen samý "borci" To vole (to neni osloveni), mechano je hodinarskej panbuh! Sis pekne nabehl . Ber to tak, ze placani po ramenou by Te nikam neposunulo (snad o to stojis).
remove soul Odesláno 8. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Ale já jsem naprosto v klidu . Kririka mi nevadí, ta muší bejt. Fórum jsem si kdysi pročítal, tak vím . Je to o tom, že 100 lidí 100 chutí. Každý to prostě vidí a bude vidět jinak.
haslermetra Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Remove soule, kterou ocel jsi použil?
bohus76 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Válcovanou hlazenku Asi měl Haslermetra na mysli číslo oceli,např.11600,12050,14331.Je to tak?Hlazená ocel neříká nic o vlastnostech,jen o hladkém povrchu.
mechano Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Asi měl Haslermetra na mysli číslo oceli,např.11600,12050,14331.Je to tak?Hlazená ocel neříká nic o vlastnostech,jen o hladkém povrchu. Restaurátor musí být nad tyhle přízemní věci povznesen, přece: " 100 lidí - 100 chutí".
remove soul Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 To mechano: Je vidět, že jsi skutečný odborník a mistr!!! Takový sou nejlepčí. No nic. Jinak označení oceli je 11110.
mechano Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 To mechano: Je vidět, že jsi skutečný odborník a mistr!!! Takový sou nejlepčí. No nic. Jinak označení oceli je 11110. Heleď, byl bych ti vděčen, kdybys mě vynechal ze své přízně. Restaurátore.
remove soul Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Nevím o tom, že bychom byli v přízni. Jak ty k my tak my k vy. Hodináři.
haslermetra Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) Nechci poučovat, ale základní pravidlo pro výrobu součástek do hodin je volba oceli, kterou lze zakalit. A to z zdůvodu nízkého obsahu uhlíku v 11 110 nelze. Upraveno 12. února 2011 uživatelem haslermetra
mechano Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Nevím o tom, že bychom byli v přízni. Jak ty k my tak my k vy. Hodináři. Myslel jsem to tak, že bych rád, abys na mě nereagoval. Nerad bych s tebou ztratil třeba ještě minutu času.
remove soul Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Myslel jsem to tak, že bych rád, abys na mě nereagoval. Nerad bych s tebou ztratil třeba ještě minutu času. No jo, přesně jak jsem psal výše. Teď už tedy raději bez komentáře.
Jan Brožek Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Dobrý den, sháním člověka, co by dokázal pozlatit ručičky z věžních hodin, které budou pozinkované. Celkem 8 ks. Pokud to jste schopen udělat, pošlete mi prosím kontakt na adresu starosta@mestocernovice.cz
tomik truhlik Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 ahoj mam 70 let stare omegy,cibule,strojek je v pořadku,ale potreboval bych novej cifernik,popř.vyčistit.Jo a chtel bych ručičky modře pokovovat,troufneš si na to?maš s tim nejake zkušenosti.
Návštěvník Tada Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2011 novej číselník ti nejspíš udělají akorát venku a nebude to rozhodně levné např. www.danafi.com
remove soul Odesláno 24. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 ahoj mam 70 let stare omegy,cibule,strojek je v pořadku,ale potreboval bych novej cifernik,popř.vyčistit.Jo a chtel bych ručičky modře pokovovat,troufneš si na to?maš s tim nejake zkušenosti. Čus. Nevím, zda jsi dostel PM. Nicméně neměl by to být problém. Musel bych ale ty kapsáky mít fyzicky v ruce, abych věděl co a jak a pak by se vidělo co dál. Napiš dyžtak na ffusekle@email.cz nebo cinkni na 607944922
remove soul Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Další přírůstek do rodiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr_P Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 To je naprosto úžasné, co dokážeš! Kolik taková generální oprava věžních hodin zabere času?
remove soul Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2012 To je naprosto úžasné, co dokážeš! Kolik taková generální oprava věžních hodin zabere času? Cca měsíc. Dá se ale i dřív, ale konkrétně tenhle stroj byl zřejmě naposledy čištěnej někdy před 1 000 000 let , takže všechny díly byly zas...ý, že to nešlo skoro ani vyčistit. Zhotovení číselníku cca týden - 14 dní a rafiky sou nerjhorší. Ty se musej vyříznout, vyklepat, natřít a ve finále pozlatit. Nejlepší na tom všem je, že to je hand made a ne žádnej výlisek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se