onney Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Zdravím Vás a zároveň prosím o pomoc. Rád bych mojí milované sestřičce pomohl vybrat hodinky. Je to takové tintítko, takže spíš něco jemnějšího, nic monstrózního. Pohon - baterie (ségra zatím neonemocněla chronobundusem). Ani jí nejde o značku. Preferuje spíš hranatý tvar, ale klasický kruhový neodmítá. Barva stříbrá, tzn. ocel. A co se financí týče... 5000Kč je strop. Díky za jakýkoliv návrh.Vím, že je to poměrně otevřené, ale pokud se jí bude něco líbít a chytne se toho, výběr bude potom více specifický.
SaKaL Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 (edited) Ahoj Onneyi,před nedávnem jsem kupoval tyhle Citizeny pro švagrovou a spokojenost...Jsou menšího "vzrůstu" což by Ti resp. jí mohlo vyhovovat, mají plný tah, takže vypadají "dospěle" a cena se do toho stropu vejde několikrát.Ani jsem je nestihl nafotit, protože si je brácha hned vzal...Kdybys chtěl, tak můžu zkusit poprosit o nějakou fotku na ruce... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 26, 2010 by SaKaL
onney Posted December 26, 2010 Author Report Posted December 26, 2010 Díky :-)Fotka na ruce by byla fajn :-) Jinak nevíš, jaké mají označení?
SaKaL Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Jo, sorry, to jsem tam nějak zapomněl uvést.Je to EU2200-50X.A fotku na ruce Ti zkusím "objednat"...
Bison Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Podívej se na dámské hodinky od Christophera Warda - http://www.christopherward.co.uk/women.html Některé modely jsou zajímavé a dle členů jsou i hodinky dobře zpracované.
onney Posted December 26, 2010 Author Report Posted December 26, 2010 Tak já jí to zkusím ukázat, co na to zatím řekne :-)
SaKaL Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Tak jsem konečně od bráchy dostal slíbené fotos... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Pepe Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Já jsem u přítelkyně dobře pochodil s těmito Seiko SND857P1, (ty jsou ale cca za 7,5-8k a blbě k sehnání,viz recenze obchodů).
onney Posted December 28, 2010 Author Report Posted December 28, 2010 Tak jsem konečně od bráchy dostal slíbené fotos... díky
Chorche Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Koukni na Certinu, ta má pěkné dámské modely.
Jakubisko Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Dej foto segry, takhle radit naslepo je těžké
Jay Doll Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Dej foto segry, takhle radit naslepo je těžké A její telefonní číslo by jsi náhodou nechtěl?
Jakubisko Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 A její telefonní číslo by jsi náhodou nechtěl? Máš? :-D
Gilius Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 já vím,že jsem asi trapnej,ale dost parády nadělá s Festinkama . Jukni
Churchill Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Dej foto segry, takhle radit naslepo je těžké Dobré toto
Recommended Posts