Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím Vás a zároveň prosím o pomoc. Rád bych mojí milované sestřičce pomohl vybrat hodinky. Je to takové tintítko, takže spíš něco jemnějšího, nic monstrózního. Pohon - baterie (ségra zatím neonemocněla chronobundusem). Ani jí nejde o značku. Preferuje spíš hranatý tvar, ale klasický kruhový neodmítá. Barva stříbrá, tzn. ocel. A co se financí týče... 5000Kč je strop. Díky za jakýkoliv návrh.

Vím, že je to poměrně otevřené, ale pokud se jí bude něco líbít a chytne se toho, výběr bude potom více specifický.

Posted (edited)

Ahoj Onneyi,

před nedávnem jsem kupoval tyhle Citizeny pro švagrovou a spokojenost...

Jsou menšího "vzrůstu" což by Ti resp. jí mohlo vyhovovat, mají plný tah, takže vypadají "dospěle" a cena se do toho stropu vejde několikrát.

Ani jsem je nestihl nafotit, protože si je brácha hned vzal...

Kdybys chtěl, tak můžu zkusit poprosit o nějakou fotku na ruce...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by SaKaL
Posted

Jo, sorry, to jsem tam nějak zapomněl uvést.

Je to EU2200-50X.

A fotku na ruce Ti zkusím "objednat"...

Posted

Tak jsem konečně od bráchy dostal slíbené fotos...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Posted Image

Já jsem u přítelkyně dobře pochodil s těmito Seiko SND857P1, (ty jsou ale cca za 7,5-8k a blbě k sehnání,viz recenze obchodů).