Patrikd Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Zdravím chronomaniaci, jmenuji se Patrik . Je mi 18 let a jsme student. Už nějakou dobu sleduji toho forum a rozhodl jsme se koupit si nové hodinky. Nyní mám nějaké lennoxy které jsem si kupoval k 15 narozeninám. Jelikož sportuji (posilovna ,běh,plavání atd.) chtěl bych hodinky které by něco vydrželi,ale i pěkně vypadali. Přemýšlel jsme o diverkách jelikož se mi opravdu líbí a usuzuji (nevím zda správně) že by měli i něco vydržet. Koukal sme po českých e-shopech a nenašel jsem uplně to co jsem čekal. Poradil by mi někdo kde sehnat nějaké diverky do 6-7 tis. korun ... popř jakou značku a typ? Obvod zápěstí mám 16,5 cm . Děkuji
Patrikd Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Ještě se omlouvám za pravopisné chyby píši ve spěchu
Jeremy Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Tak takovej spěch jsem teda ještě neviděl. Možná bys měl zvážit trvale psaní Y místo I a naopak. Pak bys měl chyb míň. Jynak - dajverki za 6-7 ťysýc skuz kouknout na Seyko.
Patrikd Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Tak takovej spěch jsem teda ještě neviděl. Možná bys měl zvážit trvale psaní Y místo I a naopak. Pak bys měl chyb míň. Jynak - dajverki za 6-7 ťysýc skuz kouknout na Seyko. Píšu rychle a pak to podle toho také vypadá .... na seiko jsem koukal ale nevím kde sehnat, na českejch shopech je toho málo oproti zahraničním ale ze zahraničí jsme eště nikdy nic neobjednával tak mam z toho docela strach
Patrikd Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 To ano a nevíte jaké zahraniční shopy mají dobrý výber, ceny a zasílání do ČR?
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 To ano a nevíte jaké zahraniční shopy mají dobrý výber, ceny a zasílání do ČR? Jsou jich desítky. Zkus 21jewels.com, na Seiko jsou výborní
Patrikd Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Jsou jich desítky. Zkus 21jewels.com, na Seiko jsou výborní no koukám ,je super a můžu se zeptat jak toe s tim clem atd? kdyz je to z usa?
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 no koukám ,je super a můžu se zeptat jak toe s tim clem atd? kdyz je to z usa? Tohle je z Honkongu, někdy to projde bez cla a dph - mě to poslali jako GIFT a bylo bez všeho. Jinak samozrejme u všech zásilek mimo EU nad urcitou hodnotu musis pocitat se clem a DPH.
Frantik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Od noveho roku je navíc ten limit vyrazne nižší.
onney Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Od noveho roku je navíc ten limit vyrazne nižší. Kolik to bude? Teď byl asi 150 dolárků, ne? Frantíku, poslal jsem ti SZ, abych to tady neplevelil. Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem onney
onney Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Od 1.1.2011 je to jen 22EUR Ze 150 ma 22? No to je teda síla...
nAscA Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 je to jiste od 01.01.? Jsem v nejakych zpravach slysel, ze od 01.03...
onney Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 http://c-watch.co.jp/ww/index.html
Patrikd Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Tak přemýšlím nad těmito http://translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=en&u=http://21jewels.com/productsdetail.asp%3Fgetproductid%3D799%26start%3D31%26getbrand%3D1%26getproducttype%3D0&langpair=en|cs a http://21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1031&start=16&getbrand=1&getproducttype=0 co na ně říkáte?
Radimk Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Co kdyby jsi tu napřed trochu brouzdal a četl ? Nebudeš se pak ptát na takové základní věci.
Redy Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Zdravím chronomaniaci, jmenuji se Patrik . Je mi 18 let a jsme student. Už nějakou dobu sleduji toho forum a rozhodl jsme se koupit si nové hodinky. Nyní mám nějaké lennoxy které jsem si kupoval k 15 narozeninám. Jelikož sportuji (posilovna ,běh,plavání atd.) chtěl bych hodinky které by něco vydrželi,ale i pěkně vypadali. Přemýšlel jsme o diverkách jelikož se mi opravdu líbí a usuzuji (nevím zda správně) že by měli i něco vydržet. Koukal sme po českých e-shopech a nenašel jsem uplně to co jsem čekal. Poradil by mi někdo kde sehnat nějaké diverky do 6-7 tis. korun ... popř jakou značku a typ? Obvod zápěstí mám 16,5 cm . Děkuji Zkus se podívat tady: http://www.creationwatches.com/products/search/results.html?keyword=Diver Mají tam slušný výběr diverek. Kupoval jsem u nich Seika za 285 USD (+ doprava FedExem až domů za 19 USD). Za 4 dny jsem je měl doma, po celou dobu jsem sledoval na webu FedExu, kde se aktuálně pohybují. Deklarováno jako dárek. Žádné clo ani daň jsem neplatil.
Patrikd Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 brouzdám brouzdám jen nevím které vybrat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se