Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím chronomaniaci, jmenuji se Patrik . Je mi 18 let a jsme student. Už nějakou dobu sleduji toho forum a rozhodl jsme se koupit si nové hodinky. Nyní mám nějaké lennoxy které jsem si kupoval k 15 narozeninám. Jelikož sportuji (posilovna ,běh,plavání atd.) chtěl bych hodinky které by něco vydrželi,ale i pěkně vypadali. Přemýšlel jsme o diverkách jelikož se mi opravdu líbí a usuzuji (nevím zda správně) že by měli i něco vydržet. Koukal sme po českých e-shopech a nenašel jsem uplně to co jsem čekal. Poradil by mi někdo kde sehnat nějaké diverky do 6-7 tis. korun ... popř jakou značku a typ? Obvod zápěstí mám 16,5 cm . Děkuji

Odesláno

Tak takovej spěch jsem teda ještě neviděl. Možná bys měl zvážit trvale psaní Y místo I a naopak. Pak bys měl chyb míň.

Jynak - dajverki za 6-7 ťysýc skuz kouknout na Seyko.

Odesláno

Tak takovej spěch jsem teda ještě neviděl. Možná bys měl zvážit trvale psaní Y místo I a naopak. Pak bys měl chyb míň.

Jynak - dajverki za 6-7 ťysýc skuz kouknout na Seyko.

Píšu rychle a pak to podle toho také vypadá ....Posted Image na seiko jsem koukal ale nevím kde sehnat, na českejch shopech je toho málo oproti zahraničním ale ze zahraničí jsme eště nikdy nic neobjednával tak mam z toho docela strach

Odesláno

no koukám ,je super a můžu se zeptat jak toe s tim clem atd? kdyz je to z usa?

Tohle je z Honkongu, někdy to projde bez cla a dph - mě to poslali jako GIFT a bylo bez všeho. Jinak samozrejme u všech zásilek mimo EU nad urcitou hodnotu musis pocitat se clem a DPH.
Odesláno (upraveno)

Od noveho roku je navíc ten limit vyrazne nižší.

Kolik to bude? Teď byl asi 150 dolárků, ne?

Frantíku, poslal jsem ti SZ, abych to tady neplevelil.

Upraveno uživatelem onney
Odesláno

Zdravím chronomaniaci, jmenuji se Patrik . Je mi 18 let a jsme student. Už nějakou dobu sleduji toho forum a rozhodl jsme se koupit si nové hodinky. Nyní mám nějaké lennoxy které jsem si kupoval k 15 narozeninám. Jelikož sportuji (posilovna ,běh,plavání atd.) chtěl bych hodinky které by něco vydrželi,ale i pěkně vypadali. Přemýšlel jsme o diverkách jelikož se mi opravdu líbí a usuzuji (nevím zda správně) že by měli i něco vydržet. Koukal sme po českých e-shopech a nenašel jsem uplně to co jsem čekal. Poradil by mi někdo kde sehnat nějaké diverky do 6-7 tis. korun ... popř jakou značku a typ? Obvod zápěstí mám 16,5 cm . Děkuji

Zkus se podívat tady: http://www.creationwatches.com/products/search/results.html?keyword=Diver Mají tam slušný výběr diverek. Kupoval jsem u nich Seika za 285 USD (+ doprava FedExem až domů za 19 USD). Za 4 dny jsem je měl doma, po celou dobu jsem sledoval na webu FedExu, kde se aktuálně pohybují. Deklarováno jako dárek. Žádné clo ani daň jsem neplatil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...