Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhodl jsem se koupit ke svým Traser Supersport Chrono (od Kubsona) digitálního kamaráda. Nejdříve jsem se pevně rozhodl pro PRG-80. Poté jsem zjistil, že mají i verzi s rádiem řízeným časem - PAW1100.

Teď už hledám dobrého prodejce. Nemáte někdo tip? E-bay se nebráním.

Děkuji.

Odesláno

Na eBay je jich fakt mraky - prodejci jsou srovnatelní - vyber někoho, kdo má feedback 100% a kdo má za sebou aspoň dva, tři tisíce transakcí. Pak se nemáš čeho bát.

Odesláno

Ještě zvažuju PRW1300, jsou lepší? Funčně se mi zdají podobné.

Měl jsem oboje, a taky 1500 a z těchto tří se mně nejvíc zamlouvaly právě 1100 s titanovým tahem, oproti svým dražším kolegyním hlavně křížovým kompasem a taky jakžtakž použitelným grafem výškoměru. Kupoval jsem vždy na US ebay, celkem jedno u koho, ceny bezkonkurenční.

Odesláno

Osobně mám výborné zkušenosti s http://www.nywatchstore.com

Na ebayi jsou taky, zjistil jsem to až dneska, kdy mi od nich přišel balík, který jsem kupoval přes jejich www stránky. Vždycky do balíku hodí vizitku a tak jsem vlastně přišel na to, že jsem od nich už nakupoval moje první géčka. Dobře zabalené, opravdu nenošené, baterka hodinek nabitá na maximum.

Odesláno

nebo mas moznost pockat az naskladnej tady

http://www.nywatchst.../paw11001v.html

cca dva dny zpatky je jeste mely, tak treba zase brzy budou... taky hledam.

nejvic lol sou ceny po obchodech /prodejna cerny most/ PRG80 8tis, paw1100 11tis, PAG240 15tis!!! no neberte to kdyz z ebay je muzete mit za 3 :-D

Obchod vypadá dobře, nakupoval tam někdo?

Odesláno

Ještě mě napadlo, jestli nepůjdu do PRG-80T, jsou výrazně levnější a liší se od PAW1100 tím, že nemá DCF, je to tak?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ještě bych měl jeden dotázek, jak je na tom mechanická odolnost "plastových" protreků proti titanu, škrábance a tak.

Dnes se musím rozkývat a objednat, ve hře zůstává PAG-80T, PAW1100, PAW1300 verze v plastu nebo v titanu.....

Odesláno

Ještě bych měl jeden dotázek, jak je na tom mechanická odolnost "plastových" protreků proti titanu, škrábance a tak.

Dnes se musím rozkývat a objednat, ve hře zůstává PAG-80T, PAW1100, PAW1300 verze v plastu nebo v titanu.....

Tak hodinky máš vždycky z plastu, titanový je tam akorát tah. A toho plastu se neboj, svým způsobem je odolnější než kov, když s tím totiž někam třískneš, tak na kovu máš oděrku, ale plast je pružnější a při stejné síle úderu na něm nemusí zůstat (a většinou ani nezůstne) žádné poškození.

Odesláno

Tak jsem plašil zbytečně, hodinky dneska dorazily. Ani ne týden od objednání. Jenom to sledování zásilky nějak moc nefungovalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...