lub Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Koukni tady. neblázni, pořídil jsi jim pěknou kožku a chceš je vyměnit?
vraby Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 neblázni, pořídil jsi jim pěknou kožku a chceš je vyměnit? Nejraději bych je měnil za ty Orient,troje čierne hodinky je na mě moc.
petr_cha Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Omlouvám se za oživení, navíc když už ty hodinky ani Vraby nemá.. ale co znamená to P v popisu hodinek (J a K chápu) ? díky moc
vraby Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Trochu to oživím,hodinky už zase mám ,ale co znamená to P jsem zatím nenašel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) P jako Perfect? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2014 uživatelem vraby
tomas1346 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Fakt prdacky retro hodinky i fotky... jinak muzu se zeptat, co to je za reminek? Dik
vraby Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Díky. Maratac. http://www.broadarrow.net/elitent1.jpg Upraveno 31. července 2014 uživatelem vraby
vraby Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 trochu na sluníčku a lumi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Tohle Seiko můžu, to se Vám povedlo pane Vraby.
lucid Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Omlouvám se za oživení, navíc když už ty hodinky ani Vraby nemá.. ale co znamená to P v popisu hodinek (J a K chápu) ?díky moc Trochu to oživím,hodinky už zase mám ,ale co znamená to P jsem zatím nenašel."P" v názvu by mělo označovat hodinky vyrobené v Singapuru, pro které neexistuje jejich "J" varianta. Alespoň takhle to kdysi na svém webu vysvětloval Quartzimodo.
vraby Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Tohle Seiko můžu, to se Vám povedlo pane Vraby.Óoo děkuji pane.
vraby Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 poslední Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se