Lojzik Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Ahojte, poriadil som si Orient SK (King Diver) RETRO. Nepáči sa mi ich remienok. Nesedí mi na ruku. Radšej by som tam dal asi Kožu? Neviem. Čierny by sa mohol hodiť. Máte nejaký nápad alebo tip? Mám zelenú a červenú /Rubínovú/ verziu. Vopred ďakujem za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Sú to tieto. https://www.orientwatchusa.com/collections/sport/products/ra-aa0b02r19a ale ja ich skôr vidím na koži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Kůži si na nich neumím dost dobře představit,když už tak mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Před hodinou, vraby napsal: Ahoj, myslíš, že bude to dobre vyzerať? Čierna koža by možno tiež pristala. No ale, môžem skúsiť aj toto. Inak, aj na tieto zvažujem čo dať:. Lebo ten remienok je strašný nepodarok. Zacvakával sa na takom ohnutom pliešku a hneď som ho vyrovnal a .... už nezatvárali sa. No strašné.... ale páčia sa mi. Sú tak jednoduché a retro, tá farba brutálna. Orienty ma momentálne celkom bavia. Čo by si dal na ne? Před hodinou, vraby napsal: Kůži si na nich neumím dost dobře představit,když už tak mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Co jsem koukal tak na netu tak na ty SK se mi nic než kov. tak nelíbilo. Na multiyear kůže půjde a snad i Nato co jsem viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Tak dnes som zalovil v zásobách a takto som to nahodil. Tie Orienťácke plecháče sú naozaj že zlé.... Čo poviete? Ten multikalendár som urobil tak, že som asi 1mm orezal olamovacím nožom po bokoch. Inak to bola asi 22mm rozteč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 A Orient SK Retro červené/rubínové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 A Orient SK Retro zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Ty SK nevypadaji spatne, oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 před 55 minutami, Ondra napsal: Ty SK nevypadaji spatne, oboje Ešte by som rád pár večných kalendárov, ale nejaké zaujímavé farby. Prípadke KD v tomto prevedení. Ale neviem ich nejako nájsť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Ty multi jsou s řemenem v pohodě,ale ty SK ne,to vůbec nesedí. Jsou dost vysoké a u plecháče to dobře zakrývají ty koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petu Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Dám to ještě tady. Má někdo tyhle Orienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Ahojte, kde by som zohnal nový remienok na Orient Men's 'SK Diver Retro'? Ďakujem za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 WŽeru starý Sea King Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Zdravím, nějak jsem se zakoukal do těch barevných sea king. Našel jsem na bazaru jedny: https://www.sbazar.cz/condor0/detail/133059958-hodinky-orient Jde nějak ověřit jestli jsou pravé nebo se tyto hodinky nefalšovaly? Jako není to moc peněz ale chtěl bych orginál prostě jen pro ten pocit. Díky Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 V 21. 6. 2020 v 18:13, Venceremos1 napsal: A Orient SK Retro zelené Sice s křížkem po funuse, ale narazil jsem na vlákno až teď. Za mě barevně to jde k sobě skvěle. Jeden kolega tu naznal, že je k tomu řemenu pouzdro moc vysoké. To je pravda, nicméně existují tlustší řemeny, které by i líp vykryly prostor od koncovky k pouzdru. Já bych se tedy myšlenky kůže na těchto hodinkách nevzdával ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se