NIGHTinGALE Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Taky nechápu, proč je tu ML tak podceňován. Spousta jejich hodinek je nádherných a perfektně zpracovaných.Ty tvoje jsou super, šedý titanový pouzdro nemá chybu a ciferník vypadá jinak, než ty neustálé variace s Valjoux.Asi mi k nim úplně nepasuje ten gumovej řemen, ale jinak jsou super.
Matthew Odesláno 30. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 ...a teď ty kvarcy už nevezmu na ruku... nechápu proč je tu ke Quartzu takový odpor, vždycky mám jedny automaty a jedny quartzky, docela mi to vyhovuje... na léto si chci koupit nějaké Tissoty PRS516 do auta a raději bych quartz než automat... to můžeme,jestli ti nebude vadit že bych vzal Suma?,nebo raději Laco? Možná se ti to s těma Seikama tady moc nezdá,ale je to tak jak píše "leviss" Ty ML jsou cenou trochu někde jinde.Beru tě tady za velkého průkopníka této značky,jen tak dál.Ty ML Pontos jsou zatím pro mě nej co jsi tu dával z této značky. zase tak radikální nejsem nevadí mi Seiko, ale ta psychóza, jsou to stejný hodinky jako všechny ostatní... je tu odpor i k Tissotu kterej teda nepochopim asi vážně vůbec nikdy, dobře tak Maurice Lacroix nemá žádnou tradici, název firmy vymysleli v PR oddělení, ale Tissot? jedna z nejstarších firem, spousta vintage modelů, kořeny a tradice jak blbec... ne tohle nechápu za toho průkopníka ti děkuju neboj se, ještě nějakou dobu budu tu prodejní sekci sytit Mauricema, možná se to časem chytne už jsem uvaožval i o Revue Thommen, taky vynikající značka, kterou tu moc lidí nenosí
Benne Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 ML su krasne hodinky, nestretol som sa s odporom k nim,asi tu niesom tak casto. Ale co mas proti Seiko ? Musim byt trochu OT, ale podla mna to trochu prehanas Seiko snad nema svoju tradiciu, historiu, svoje inovacie, ktore pouzivaju napr. aj svajciarske firmy, ktore su podla teba jedine hodinky s dusou ? Trochu pokrytecke a prizemne si myslim
Matthew Odesláno 30. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 ML su krasne hodinky, nestretol som sa s odporom k nim,asi tu niesom tak casto. Ale co mas proti Seiko ? Musim byt trochu OT, ale podla mna to trochu prehanas Seiko snad nema svoju tradiciu, historiu, svoje inovacie, ktore pouzivaju napr. aj svajciarske firmy, ktore su podla teba jedine hodinky s dusou ? Trochu pokrytecke a prizemne si myslim nemám proti nim nic, taky si jedny koupim na ven, vadí mi , že dotazy co si mám koupit za hodinky v nějaký nízký cenový kategorii se tady v podání chronomagu mění na dotazy jaký Seiko si mám vybrat (protože jsou to jediný levný automaty a quartz přece není chrono)
pavel23 Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Chválím ti moc ty ML. Je to jeden z mála chrono co se mi fakt líbí.
Benne Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 nemám proti nim nic, taky si jedny koupim na ven, vadí mi , že dotazy co si mám koupit za hodinky v nějaký nízký cenový kategorii se tady v podání chronomagu mění na dotazy jaký Seiko si mám vybrat (protože jsou to jediný levný automaty a quartz přece není chrono) tak potom mi pride zcestne ak sa zacnes obranovat historiou znacky a mnozstvom produktov Myslim, ze SEIKO je firma, ktora ma bohatsiu historiu ako mnoho svajciarskych strojov, co sa tyka vyvoja novych technologii to ani nehovorim
Traveller Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 MOC pěkné hodinky - mi se třeba moc líbí ty s GMT. Adoraci Seika taky moc nechápu - ale je mi to celkem fuk.
Josef01 Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Pokud si dobre vzpominam, za komunistu byla pro me vrcholem hodinek znacka Seiko a taky jsem si je kdysi koupil za skoro celou moji vyplatu, coz bylo 12 tisic a dodnes je mam a funkcni. Mam oblibene znacky a mene oblibene, nicmene si dovedu predstavit, ze i z tech mene oblibenych bych si nejaky model koupil. Jsou i znacky, ve kterych jsem si prakticky nevybral - nelibi se mi proste zadne hodinky, to je treba TAG, nicmene nic proti nim nemam. Zrovna tak ale i z mych oblibenych znacek se mi libi par modelu, ostatni bych nekoupil. Holt vyvoj chronomagora zrejme smeruje k respektovani vsech znacek na trhu a vytvoreni sveho oblibeneho portfolia, ktery nikomu nevnucuje.
Georgeisin Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2011 Fakt pěkný hodinky. Úžasná korunka, v detailu je síla...
Matthew Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Díky všem za komentáře, udělali jste mi ohromnou radost a dodali důvěru, že časem zdel ML získá dobré postavení. Pro mě je na čase jít dál, mám už vyhlídnuté nějaké kousky, proto jsou hodinky od teď dostupné v prodejní sekci.
Frantik Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Díky všem za komentáře, udělali jste mi ohromnou radost a dodali důvěru, že časem zdel ML získá dobré postavení. Pro mě je na čase jít dál, mám už vyhlídnuté nějaké kousky, proto jsou hodinky od teď dostupné v prodejní sekci. Škoda, tak ses tady za ně bil. Až jsem ti skoro uvěřil
Matthew Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Škoda, tak ses tady za ně bil. Až jsem ti skoro uvěřil Já se za ně přece budu bít dál. Koupim další Mauricy a zase jim udělám trochu prostoru a slávy. Čím víc se tu o nich bude psát a bude jich tu víc k vidění a vlastně i ke koupi, tím budou mít větší šanci stát se populární.
martinek27 Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 ML je super značka. Byl jsem se podívat ve "fabrice" a byla to pecka. Zkoušel jsem si pontos v kompletně černé a prostě je musím mít. Máš super hodinky!!
robo Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Bomba hodinky. Paráda. Máš môj obdiv ohľadne výberu. Tiež už párkrát som zabrúsil k ML a majú fakt pekné modely, na ktorých vidieť prepracovanosť do detailu.
sashator Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Gratulace k přírůstku, sice miluju Pontos s Unitasem (a klidně i verzi Roger Federer) ale i chrono verze ji sluší! A ten kaučuk nemá chybu. Jinak třeba já koukám na Maurice Lacroix jako na kvalitní hodinařinu, ne vše se mi sice od nich líbí, ale to je u každé značky
lastam Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Gratulace k přírůstku, sice miluju Pontos s Unitasem (a klidně i verzi Roger Federer) ale i chrono verze ji sluší! A ten kaučuk nemá chybu. Jinak třeba já koukám na Maurice Lacroix jako na kvalitní hodinařinu, ne vše se mi sice od nich líbí, ale to je u každé značky má smysl gratulovat skoro po roce když už je stejně asi ani Matthew nemá?
sashator Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 má smysl gratulovat skoro po roce když už je stejně asi ani Matthew nemá? omlouvám se, ale nepodíval jsem se na datum 4 příspěvky přede mnou:suicide_anim:
Matthew Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 v pohodě lidi mně to vždycky udělá radost
quequeek Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 pořád lepší gratulovat po roce, než chlubírna pepeho karity
Matthew Odesláno 13. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2011 pořád lepší gratulovat po roce, než chlubírna pepeho karity :D tak to je moc tohleto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se