Jump to content

Mám možnost koupit německé automaty

Slewa

Recommended Posts

Posted

Mohu za necelých osm tisíc koupit Red Air Fighter značky Hindenberg, na německých stránkách uvádí dop. MOC 1350 eéček, tak nevím. Nic jsem o nich nenašel ani tady na fóru ani moc na internetu zatím. Tak bych rád dostal radu, nechci se nechat extra napálit, tady dávám odkaz na německého výrobce http://www.hindenberg-uhren.de/en/index.html . Jsou to ty Air Fightery Steel Red.

Posted

Nebrat, doporučuji prohledat fórum i přímo chronomag.cz - klíčová slova "značky podvrženého luxusu"... Je to čínská produkce přeznačená fiktivní německou "značkou", doporučená cena na webu nemá nic do činění s jakoukoliv kvalitou atp.

Posted

Jinak pokud se Ti líbí tento design (oprásknutý Breitling Navitimer), tak v podobné cenové kategorii se dají vybrat nějaké hodinky od výrobce, který má zasebou skutečně nějakou historii. Třeba Poljot Blue Angels. A nebo jít cestou nejmenšího odporu přes Rotary. Je to úplně stejná inspirace, ale cena trošku víc odpovídá kvalitě.

Posted

Hledej vpravo dole vyber "Topic moderation" - prepni na zamceni tema, klikni na tlacitko "Go" vedle a je to... Je to hned pod poslednim prispevkem.

Posted

Hledej vpravo dole vyber "Topic moderation" - prepni na zamceni tema, klikni na tlacitko "Go" vedle a je to... Je to hned pod poslednim prispevkem.

Asi je to trapný MMako, ale já to nevidim....připadám si jak tatar...mám tam sdílení a přepínání fór...ale správu topiků tam nemám....

Posted

To je divné - nevím, jestli to není nějak vázané na počet příspěvků. Ale nemělo by. Já to vidím přímo nad přepínáním fór, vypadá to úplně stejně. :-(

Nicméně - jestli půjde nějaký admin kolem - mohl by to tu zamknout? (jsou to slušní a ochotní hoši, když je poprosíme, určitě to pro nás udělají... :-))

Posted

To je divné - nevím, jestli to není nějak vázané na počet příspěvků. Ale nemělo by. Já to vidím přímo nad přepínáním fór, vypadá to úplně stejně. :-(

Nicméně - jestli půjde nějaký admin kolem - mohl by to tu zamknout? (jsou to slušní a ochotní hoši, když je poprosíme, určitě to pro nás udělají... :-))

Jo asi jo, díky moc...hledám to tu jak pytel, tak snad to někdo zamkne...možná musíš mít nejdřív něco napřispíváno...ještě jednou díky a gudlak:o)

Posted

Pokud ti nejde zamknout vlakno - zalezi, jake mas nastaveno zobrazeni Chronomagu na PC. Ja ted tukam na iPhonu, tak ti to nenapisu presne, ale doma mam "zelenou" verzi, ve ktere nejde vlakno uzavrit. Musim vzdy prepnout do "cerne", zamknout vlak o a pak se vratit do greenu.

Posted

Pokud ti nejde zamknout vlakno - zalezi, jake mas nastaveno zobrazeni Chronomagu na PC. Ja ted tukam na iPhonu, tak ti to nenapisu presne, ale doma mam "zelenou" verzi, ve ktere nejde vlakno uzavrit. Musim vzdy prepnout do "cerne", zamknout vlak o a pak se vratit do greenu.

ahááá...tak přesně tak to mám já...díky!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...