DaLo Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Ref. 7964, v luxusnim stavu. Netusim, jak casto se dostanou na ruku, ale jenom koukat na ne stoji za to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Krásný hodinky,vlastně všecko rolex, ale jen to ma jiný pojmenování,krásný design a zpracování, a těch pár škrábanečků by se určitě dalo rozleštit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Jo, ty skrabance jsou fakt miniaturni, na ty fotce to vypada mnohem vyrazneji, nez v realu. Jeste mi chybi originalni spona, neco takovyho: http://cgi.ebay.com/NOS-Genuine-Vintage-Rolex-Buckle-SS-Leather-Strap-16mm-/180604345919?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0cdb9e3f#ht_689wt_1139 a pak to bude dokonaly:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Spíš jim vyber (nech ušít) řemen, který si zaslouží. Tohle je katastrofa ;-)Nicméně gratuluji k výběru verze, logo s kytičkou je čím dál víc raritnější na zachovalých hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Spíš jim vyber (nech ušít) řemen, který si zaslouží. Tohle je katastrofa ;-) Nicméně gratuluji k výběru verze, logo s kytičkou je čím dál víc raritnější na zachovalých hodinkách. Jo, tak novej remen jsem bral jako samozrejmost, tohle je tam fakt provizorne:) Potrebuju jeste na dalsi hodinky, takze to vidim na nejakou vetsi zakazku pro Simona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Nádherný! Ze kdy jsou? 50.-60. léta? A velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Casove early 60's, prumer 34 bez korunky. Na ruce ale na 34mm vypadaji pomerne slusne, jsou dost vysoky, coz zo trochu kompenzuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Hmm a ted jsem se zamiloval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Stačí otevřít chrono24.cz a vybereš si z velkého množství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Stačí otevřít chrono24.cz a vybereš si z velkého množství To vim no, treba nad temahle jsem si tu naslintal do klavesnice:) http://www.chrono24.com/en/tudor/tudormariner-submariner-94110--id1677323.htm Uvidi se, jaky v lednu prijdou premie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 (upraveno) Zrovna ty se mě taky líbili, ten strap k nim fakt sedí a za slušnou cenu Tyhle jsou v super stavu : http://www.chrono24.com/cz/tudor/prince-oysterdate-submariner-snowflake-9411--id1668764.htm?dosearch=true&query=tudor+9411&resultview=list&searchResultIndex=0&searchexplain=false&sortorder=1&suchen=Hledat&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm Upraveno 31. prosince 2010 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 (upraveno) Nechci rozpoutávat flame, ale chci se jen zeptat. Libí se vám více, než Suby (Rolex)? edit: Jinak ty, pro které bylo toto vlákno založeno, jsou moc pěkné. Gratuluji majiteli. Díky tomu, jsem včera zase sjížděl forwatch.com a ebay, jestli tam na mě taky něco pěkného čeká A k těm diverům. Osobně mám asi nejvíce problém s tím čtverečkem na hodinové ručce. Stejně jako u Longines Hydroconquest... Moje chyba Upraveno 31. prosince 2010 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Já to neporovnávám, tohle je historie, určitě bych to nenosil, to je spíš do sbírky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Mně se líbí Tudoří ručky..Rolexácký jsou, hlavně díky kopírování, pro mě dost okoukaný a nudný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 @Josef01 v tom případě není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Přesně, ty hranatý ručičky u Tudoru taky považuju za hlavní plus. Jinak nepředpokládám, že by se hodinky na ruku dostaly nějak často, maximálně když jednou za uherskej rok vytáhnu oblek a ještě na ně budu mít náladu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Nechci rozpoutávat flame, ale chci se jen zeptat. Libí se vám více, než Suby (Rolex)? Mne se cerny Snowflake Tudory Suby s tlustym plexi a kyklopem libi vic nez Rolex. Ale vzhledem k tomu, ze ceny byvaji podobne a v Tudoru je ETA, bral bych Rolex (inhouse). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se