Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ještě jsem udělal jednu fotku - jenom pro ilustraci - kam to vede. Napadá mě, že chronobundus se možná pozná tak, že snášení hodinek po baráku trvá řádově déle, než samotné focení.

Tak schválně, co tam koho zaujme - nasypal jsem to na hromádku z krabic a winderů. Dámské, pánské - jak to vyšlo...

Časem se vyléčíš . Upraveno uživatelem Gilius
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mmako, nádherné čtení , pěkný příběh a kdyby jsi náhodou napsal knížku tak to sem dej věď, rád si ji půjdu koupit. Moc sem nepřispívám, nebaví mně psát, ale o to víc čtu. Takhle dlouhé články většinou přeskakuji, ale zde smekám a budu se těšit na další počtení. Jinak dodatečná gratulace k UN je to moje vysněná značka, hodinky jsou nádherné.

Odesláno

Pěkný počteníčko a super fotky, díky. Docela se v tom poznávám, ale jsem na začátku.. :-)

Odesláno

Velmi pekne a zaujimave! Nie len mna tvoj prispevok vtiahol.... Klobuk dole... Som zaciatocnik (a chcem nim ostat), skor citam ako pisem, ale nedalo nezareagovat.

Zrejme vela clenov sa v nejakej miere naslo v tvojom pribehu. Aj ja. Som na zaciatku, zacal som trosku sialene a "odzadu", kupou Beciek SA, a az nasledne som sa vnaral do chronosveta. Nasledovalo paradoxne zaobstaravanie lacnejsich kuskov... ale drzim to zatial na celkovej hodnote 3 hodinky. Svoje prve hodinky som si kupil iba pol roka dozadu! Becka necele 3 mesiace dozadu... Pred pol rokom som pouzival ako zdroj casu telefon...

Taketo clanky ma sice inspiruju, ale berem ich tiez ako odstrasujuci priklad (v dobrom) a snazim sa presmerovat myslienky inde, nie na to, aky dalsi model by som prijal (a to mi vcera prisiel katalog fortisu, ktory som cely vecer studoval...). Nuz ale, clovek mieni, ale pan boh meni :smile_anim:

stastny novy rok 2011

Odesláno

mmako: výborný, děkuju za možnost si to přečíst a mrknout na pěkný fotky. Koukám, že moje historka v gejtu s ricousem a fortisem se zapsala do milníků :)

Kéž bych někdy našel slinu takhle sepsat moje pocity, kdy jsem se jako špunt cítil se svými dětskými primkami mezi kamarády s komandírskými za trapáka...

...kam až tahle "křivda" vedla a jak byla smyta díky fóru a bazarní sekci.

Odesláno

tiez som si fajne pocital,si v tom az po usi a este si v tom slastne bahnis,je vidiet ze tvoj zivot ma zmysel a jasne urcenu liniu.... zelam vela krasnych hodinkovych zazitkov v novom rokuPosted Image

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...