Přejít na obsah

Prim Automatic kal.97

Doporučené příspěvky

Dnes je vhodné datum pátek 13 na post nedávného funkčního přírůstku 97 011 3 do jedné soukromé sbírky Prim Automatic, takový poslední chybějící oblázek do mozaiky. Pěkně hnusný komunistický dezén, že ano.

post-21576-0-69070900-1447441350_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes je vhodné datum pátek 13 na post nedávného funkčního přírůstku 97 011 3 do jedné soukromé sbírky Prim Automatic, takový poslední chybějící oblázek do mozaiky. Pěkně hnusný komunistický dezén, že ano.

Dezén má pneumatika...Nevím proč to píšeš s takovou ublížeností, nevšiml jsem si, že by tady většina osazenstva nějak snižovala zajímavost a hodnotu příspěvků, které vybočují svým obsahem. Je to veřejné fórum, tak se dá očekávat, že se objeví i nějaký negativní názor a sem tam i výkřik do tmy, to chce trochu nadhledu.

P.s.: ještě jsem zapomněl dodat, že mě se taky líbí, ostatně jako většina toho, co sem dáš právě Ty.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Náhodou,mi se tyto hodinky líbí hodně,je to stará poctivá práce!Jako žena nosíte určitě něco menšího na ruce.

Odkaz ke komentáři

Pochopil jsem ironii tvého příspěvku!  :flex:

Gratuluji k novému kousku!!!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Děkuji, ale bohužel nejsou moje, na ty si musím ještě počkat. Jenom se chlubím cizím peřím. Fotku mi poslal člověk, který je kupoval a předtím mě požádal o konzultaci. Hnědých 97 011 3 je už na světě víc a nejsou tak elegantní jako stříbrná verze nebo TV, ale lepší nějaká funkční 97, než žádná.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník tolja

Prototyp hodinek Prim Automatic se strojkem kal.97. Hodinky pochází od bývalého zaměstnance Eltonu, který tyto hodinky nosil na ruce více jak deset let, během kterých testoval životnost modulu samonátahu.  Pak více jak čtvrt století ležely v šuplíku a nyní jsou opět na světle božím.

post-953-0-47469600-1450118914_thumb.jpg

to je docela zvláštní barevná kombinace

mně by do nich líp seděl cifr z přiložené fotky

post-953-0-84410400-1450118994_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pouzdro nemá zboku vroubky, tak proto skládačka? Nikoli. Na začátku vlákna je tento obrázek z dobového katalogu, na kterém žádné vroubky vidět nejsou. Podle člověka, který byl tehdy u toho, měly vroubky na pouzdru kusy 96 015 3 vyrobené pro brněnský veletrh spotřebního zboží 1979. Do prodeje měly jít v hladném pouzdru, stejně jako ho měly 96 015 3 se záručním listem vydražené zhruba před rokem na Aukru za 65 tis. zde označované za skládačku. Nebyla to žádná skládačka, ale původní kus. Fotky z oné aukce tady nikde nevidět, přitom kdejaký bastl z Aukra tady má pomalu vlastní galerii.

post-21576-0-25806500-1450963638_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odkaz ke komentáři

Pouzdro nemá zboku vroubky, tak proto skládačka? Nikoli. Na začátku vlákna je tento obrázek z dobového katalogu, na kterém žádné vroubky vidět nejsou. Podle člověka, který byl tehdy u toho, měly vroubky na pouzdru kusy 96 015 3 vyrobené pro brněnský veletrh spotřebního zboží 1979. Do prodeje měly jít v hladném pouzdru, stejně jako ho měly 96 015 3 se záručním listem vydražené zhruba před rokem na Aukru za 65 tis. zde označované za skládačku. Nebyla to žádná skládačka, ale původní kus. Fotky z oné aukce tady nikde nevidět, přitom kdejaký bastl z Aukra tady má pomalu vlastní galerii.

Ty zlaté ručky tam také patří, nebo jen ty bílé co jsou na uvedené fotce? Zajímavý typ- nevidím nápis ČSSR, asi existovalo i více typů číselníků.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...