Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Dnes je vhodné datum pátek 13 na post nedávného funkčního přírůstku 97 011 3 do jedné soukromé sbírky Prim Automatic, takový poslední chybějící oblázek do mozaiky. Pěkně hnusný komunistický dezén, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Asi jsem zvrhlý- mně se zdají moc, moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 (upraveno) Dnes je vhodné datum pátek 13 na post nedávného funkčního přírůstku 97 011 3 do jedné soukromé sbírky Prim Automatic, takový poslední chybějící oblázek do mozaiky. Pěkně hnusný komunistický dezén, že ano.Dezén má pneumatika...Nevím proč to píšeš s takovou ublížeností, nevšiml jsem si, že by tady většina osazenstva nějak snižovala zajímavost a hodnotu příspěvků, které vybočují svým obsahem. Je to veřejné fórum, tak se dá očekávat, že se objeví i nějaký negativní názor a sem tam i výkřik do tmy, to chce trochu nadhledu. P.s.: ještě jsem zapomněl dodat, že mě se taky líbí, ostatně jako většina toho, co sem dáš právě Ty. Upraveno 13. listopadu 2015 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Dnes je vhodné datum pátek 13 na post nedávného funkčního přírůstku 97 011 3 do jedné soukromé sbírky Prim Automatic, takový poslední chybějící oblázek do mozaiky. Pěkně hnusný komunistický dezén, že ano. Náhodou,mi se tyto hodinky líbí hodně,je to stará poctivá práce!Jako žena nosíte určitě něco menšího na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Dnes je vhodné datum pátek 13 na post nedávného funkčního přírůstku 97 011 3 do jedné soukromé sbírky Prim Automatic, takový poslední chybějící oblázek do mozaiky. Pěkně hnusný komunistický dezén, že ano.Pochopil jsem ironii tvého příspěvku! Gratuluji k novému kousku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Děkuji, ale bohužel nejsou moje, na ty si musím ještě počkat. Jenom se chlubím cizím peřím. Fotku mi poslal člověk, který je kupoval a předtím mě požádal o konzultaci. Hnědých 97 011 3 je už na světě víc a nejsou tak elegantní jako stříbrná verze nebo TV, ale lepší nějaká funkční 97, než žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Vytesat do kamene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 nechci sirit paniku ale ted sou jedny na primlandu... ja vim, rikejte mi blesku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Prototyp hodinek Prim Automatic se strojkem kal.97. Hodinky pochází od bývalého zaměstnance Eltonu, který tyto hodinky nosil na ruce více jak deset let, během kterých testoval životnost modulu samonátahu. Pak více jak čtvrt století ležely v šuplíku a nyní jsou opět na světle božím. to je docela zvláštní barevná kombinace mně by do nich líp seděl cifr z přiložené fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 14. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Tak ten vidím poprvé. Klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Doufám, že použiju správné vlákno. Chtěl bych se zeptat, zda-li je možné, že kalibr základna strojku 91 byl namontován zbytek z kal. 90? Děkuji Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Je to možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Hodně zdraví a nových hodinek přeje všem Senior 1949. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Děkujem,ale těch nových hodinek už není moc,když si na moravě prý všechny vykoupil (((( .Už se dá jedině kupovat v Praze a okolí.Tobě přeji ještě nějaké ty Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Vidím, že někde už se pod stromeček nadělovalo!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Hodně zdraví a nových hodinek přeje všem Senior 1949.Krásná skládačka, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 (upraveno) Pouzdro nemá zboku vroubky, tak proto skládačka? Nikoli. Na začátku vlákna je tento obrázek z dobového katalogu, na kterém žádné vroubky vidět nejsou. Podle člověka, který byl tehdy u toho, měly vroubky na pouzdru kusy 96 015 3 vyrobené pro brněnský veletrh spotřebního zboží 1979. Do prodeje měly jít v hladném pouzdru, stejně jako ho měly 96 015 3 se záručním listem vydražené zhruba před rokem na Aukru za 65 tis. zde označované za skládačku. Nebyla to žádná skládačka, ale původní kus. Fotky z oné aukce tady nikde nevidět, přitom kdejaký bastl z Aukra tady má pomalu vlastní galerii. Upraveno 24. prosince 2015 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Vážení ,mnou vlastněné hodinky vrouby na pouzdru mají ,jen jsem je zasažen radostí z nového dárku nenafotil tak , aby to bylo patrné i pro ostatní uživatele tohoto fora.Ještě dnes ,nebo zítra nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Špatně se fotí,líp to neumím ,ale JSOU TAM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Pouzdro nemá zboku vroubky, tak proto skládačka? Nikoli. Na začátku vlákna je tento obrázek z dobového katalogu, na kterém žádné vroubky vidět nejsou. Podle člověka, který byl tehdy u toho, měly vroubky na pouzdru kusy 96 015 3 vyrobené pro brněnský veletrh spotřebního zboží 1979. Do prodeje měly jít v hladném pouzdru, stejně jako ho měly 96 015 3 se záručním listem vydražené zhruba před rokem na Aukru za 65 tis. zde označované za skládačku. Nebyla to žádná skládačka, ale původní kus. Fotky z oné aukce tady nikde nevidět, přitom kdejaký bastl z Aukra tady má pomalu vlastní galerii.Ty zlaté ručky tam také patří, nebo jen ty bílé co jsou na uvedené fotce? Zajímavý typ- nevidím nápis ČSSR, asi existovalo i více typů číselníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se