Honza.manta Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Jojo, jsou tam, ale taktéž se mi je nepovedlo kloudně vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 A nejsou to ty Accutronovy? S těma v seznamu počítám. Prošel jsem si fotky z návštěvy Eltonu a tu nádheru se SOBem24 tam mám :-). Hnědý televize nee :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 A nejsou to ty Accutronovy? S těma v seznamu počítám. Jojo, tyhle jsem myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Na aukru se objevil další kousek českých DayDate Prim 97. Podle mých pátrání bylo celkem vyrobeno asi 20 prototypů a pár kousků poskládali zaměstnanci ze zbylých dílů. V současné době je celkem známých 8 ks:5 ks hnědých televizí s označením kalibru 97-0 pod setrvačkou a vroubkovaným pouzdrem2 ks s hladkým pouzdrem1 ks vroubkované pouzdro a bez označení pod setrvačkou A protože se sem tam občas objeví náhradní díly na tyto hodinky, očekávám že se objeví ještě nějaká novodobá skládačka :-) Novému majiteli gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Hlavní rozdíl mezi prototypem a těmi z Aukra - značení pod setrvačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 O objeveni novodobe skladacky pochybuju... ikdyz nic neni nemozne, tak chybi par zasadnich dilu. To, ze ma nekdo datovy venec s cifernik jeste nic neznamena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 O objeveni novodobe skladacky pochybuju... ikdyz nic neni nemozne, tak chybi par zasadnich dilu. To, ze ma nekdo datovy venec s cifernik jeste nic neznamenaTo je pravda, z šestadevadesátky to přebastlit nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Tak jsem dostal souhlas s anonymnim zverejnenim dalsiho kousku. Prim 97 s vroubkovanym pouzdrem ve vybornem stavu.Celkem je tedy 6 znamych prototypů s vroubkovanym pouzdrem a 3 kusy oznacovane jako skladacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapuma7 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 A jako cenu by asi měly v Top stavu bez jakýchkoliv škrabanců? s hladkým pouzdrem plně funkční ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 To je dle poptávky/zájmu. Reál ti ukáže aukro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 máš je? Klidně SZ Hladký, nevroubkovaný pouzdro je skládačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapuma7 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 máš je? Klidně SZ Hladký, nevroubkovaný pouzdro je skládačkajjjjoooooooooo neřekl bych že je to skládačka. A to víš od koho a že si jseš tak jistej že to je složeninaJedna paní povídala . Až pošlu fota tak to asi nerozdychate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 No vzhledem k tomu, že se mi jedny válely nějaký čas ve šteláři, tak fotky rozdýchám. Klidně postuj Obecně se má za to, že prototypy mají vroubkované pouzdro a značení kalibru pod setrvačkou. A hodinky seskládané ze zbylých dílů (tedy skládačky, není to pejorativní slovo) jsou v hladkém pouzdru a nemají značení pod setrvačkou. Hodinky ve vroubkovaným pouzdru a se značením pod setrvačkou jsou sběratelsky zajímavějšíV každým případě, každý funkční hodinky s kalibrem 97 jsou krásný kousek ve sbírce.Půjdou na aukro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Na ty fotky od mapuma7 jsem taky zvědavej, ba přímo dychtivej (bohužel jenom teoreticky). Nejseš Ty náhodou přímo od zdroje z NMNM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Není, tohle jsou jiní borci. Na aukru má místo odeslání Lipník nad Bečvou.Bez tohohle týmu by řada sbírek byla poloviční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Tak to jsem zvědavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 jjjjoooooooooo neřekl bych že je to skládačka. A to víš od koho a že si jseš tak jistej že to je složeninaJedna paní povídala . Až pošlu fota tak to asi nerozdychate.Ta fotka by zajímala i mne, prosím pošli mi ji taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 (upraveno) Tak si říkám, jak se má vlastně přehazovat datový a denní věnec na těchhle hodinkách? V jednom popisku teď čtu, že se to dělá ručně zatlačením na korunku a hodinky jsou popsané jako ,,funkční". Já měl za to, že se má obojí přehodit samo vždy kolem půlnoci. Jak to teda je? Upraveno 27. října 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Přehazuje se to samo. Jen když je potřebuješ seřídit, tak datum normálně točením korunkou a den v týdnu zatlačením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Aha, díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se