apocalipta Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Zdravím všechny,na tuto stránku jsem tehdy neměl chodit, zpětně uznávám že to byla chyba Najednou se tak nějak o hodinky zajímám víc než je zdrávo a jedny mi nestačí.. Na vaši radu jsem zde cca před rokem vybral první automaty Orient (předtím jenom quartz casio za pár kaček). Tyto hodinky se mi už ale okoukali a tak si říkám, jestli není čas na něco nového, lepšího Prošel jsem tady to vlákno s výběrem, procházím ostatně celý web párkrát týdně, ale nenašel jsem přesně to co bych chtěl, proto základám toto vlákno (někde v hloubi webu možná bude nějaká rada, ale proto bych právě chtěl poprosit ty zkušenější, které si je pamatují, aby mi zkusili poradit sem ) fakta:jsem muž cena 5-10-15 (v tomto pořadí - tzn. ideální je někde mezi 5-10, kdyby to byla opravdu bomba, tak možná i víc..a našetřil bych )pracující student, často oblek, svetry (všechno v práci), obecně se mi tenhle styl líbí, takže více oblekovky než "sportovní"..ty ale nevylučujuobvod zápěstí cca 21 cmideálně průměr =>40 Orienty které mám mají 38 a s ohledem na tuto zkušenost mi to přijde žalostně máloautomat je fajn, quartzu bych se ale také nebránil..abych řekl pravdu, na těch mých orientech mě štve právě ta rezerva nátahu..v pátek je položím a v pondělí je musím znova nastavit :/safírové sklíčko! s minerálním mám špatnou zkušenost, nechci ho mít poškrábané po pár měsících (dávám si pozor, ale kdo ví co se může stát že?)vodotěsnost alespoň na "povrchové plavání" ..nemám s nimi sice v plánu plavat nebo tak něco, ale na umytí rukou či sprchu by to vydržet mělo, proto radši takhletah pravděpodobně kovový (ocel,...), předpokládám že u většiny se dá lehce vyměnit za pásek, což bych také docela rád oblíbené modely:zatím hodně koukám po tissot prc 200 (černo-žlutá), z anglie myslím za cca 6-7kvážně hodně se mi líbí styl IWC (řekněme že např. big pilot bude asi něco jako vysněný model), samozřejmě mimo moje současné možnosti, ale i tam se jednou dostanu sice "profláknuté" ale omega seamaster (bondovky) jsou z mého pohledu také naprosto skvělý kus Možná i nějaké hamiltonky... nebráním se jakékoli invenci z vaší strany..už jsem si zvykl, že se mi přání mění ze dne na den (podle toho co tu vidím je to normální ) Děkuji )
apocalipta Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 upřímně? moc pouťové Nepsal sem že vzor je breitling
apocalipta Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 Tedy tady na fotkách to co se mi líbí
skalis Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Co se druhe fotky z kousku, ktere se Ti libi, tyce, reseni existuje, ale budes se muset rozloucit s vodotesnosti. Mrkni se na pilotky Archimede nebo Steinhart v nabidce chronoshopu.
apocalipta Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 no vida..tohle mi úplně uteklo Hloupá otázka..je nějaký rozdíl v těch značkách? Hodinky mají velice podobné..
Snow Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 O.K. Regatty jsem měl. Pouťové nejsou a jestli se podobají Breitlingům zajdi si k očnímu nebo si kup nový monitor. Ideální bude oboje.
apocalipta Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 O.K. Regatty jsem měl. Pouťové nejsou a jestli se podobají Breitlingům zajdi si k očnímu nebo si kup nový monitor. Ideální bude oboje. Promiň, nemyslel jsem to zle Breitling jsem zmínil jenom proto, že mi také (podobně jako ty co jsi posílal) přijde až moc "plný" všech možných nápisů, atd... Nechtěl jsem Tě urazit
duffqo Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Archimede arcadia - hamilton jazzmaster.... toto su hodinky nad ktorymi rozmyslam aj ja myslim si ze by sa ti mohli pacit H jazzmastery od Timeparadisa na ebayi vyhovuju asi vsetkemu co si napisal skus pozret =)
X-Bob Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 co něco stylisticky jednoduchého? Certina, automat. Foto z nějakého německého "uhr" fóra, již nevím, odkud Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
X-Bob Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 případně další její modely (ať quartz, tak automat), cenově by se do horního limitu asi vešly (byť s odřenýma ušima asi). Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
skalis Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 no vida..tohle mi úplně uteklo Hloupá otázka..je nějaký rozdíl v těch značkách? Hodinky mají velice podobné.. Rozdil? Archimede jsou lepe zpracovane nez Steinharty a ty maji zase oproti Archimedum "vetsi koule". Kdybych vybiral ja, vzal bych tyto (ostatni prominou, ze se opakuju ). A pridam opet svuj oblibeny obrazek (zdroj/source: www.chronoshop.cz):
apocalipta Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 tissoty jsou tedy naprd jo? Vtipné jak každý míří rovnou na tu horní hranici Chápu.../ Koukám na ty Archimedes a hrozně se mi líbí. Navíc za 8400...co myslíte? Ostatní na chronoshopu nemají datumovku (která se hodí ) Dají se někde vyzkoušet?
apocalipta Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 Rozdil? Archimede jsou lepe zpracovane nez Steinharty a ty maji zase oproti Archimedum "vetsi koule". Kdybych vybiral ja, vzal bych tyto (ostatni prominou, ze se opakuju ). A pridam opet svuj oblibeny obrazek (zdroj/source: www.chronoshop.cz): taktéž skvělé..jsou si hodně podobné, těžká volba... Jakto že vypadají skoro identicky? To to těm firmám nevadí? (asi hloupý dotaz že? )
mmako Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Proč to těm firmám nevadí? Odpověď na Tvoji otázku je jednoduchá - zadej do google B-Uhren (nebo hledej i tady na fóru)...
skalis Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Ok co z těhle tří Asi ty uplne horni, musim rict.
vraby Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) Tady klik Edited January 2, 2011 by vraby
apocalipta Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 Tady klik Ruční natahování mě nebaví...tam jsem asi ještě nevyzrál Ta archimede (první z těch 3 výše) za nějakých těch 11k mi přijdou vcelku príma Dá se to někde sehnat levněji, nebo mám případně brát z chronoshopu? Hlavně bych je ale chtěl někde vyzkoušet než to koupím...jsou 47mm..nikdy jsem takové cibule na ruce neměl )
Recommended Posts