railmaster Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Tento týždeň som si kupoval dva kožené remienky v klenotníctve vo Zvolene. Predavačka ma skoro zabila otázkou, prečo dávam na také staré, aj keď zachovalé hodinky, taký drahý remienok, keď si môžem za to kúpiť nové baterkové s kovovým ťahom. Keď som jej chcel vysvetliť že to je mechanický chronometer, tak na mňa pozerala ako na úchyla. Pritom vo vitrínach ponúkali Tissotky, z toho asi nedopatrením jedny automaty a na stole mali zopár Watch Magazínov, asi len ako nečítanú dekoráciu.
saboter Odesláno 9. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Ja som si pre zmenu v Bratislave v Poluse chcel nechať ukázať Hirsch Carbon, dostal som otázku že číslo ? .. podvedome som povedal 22 akože šírka na konci.. zjavne to bolo to čo chcela počuť, podala mi bez mihnutia oka nejaký úplne iný Hirsch, keď som jej štýlom ja tarzan ty jane ukazal prstom na košato velký plagat na ktorom bol Hirsch Carbon tak mi iba odsekla že keď nemaju tu tak iba na objednávku. : ( služby na úrovni. Možno preto že som nemal sako alebo kieho čerta.
Lapis Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 AKTUALIZACE AKCE " řemínky" V neděli 12.11. 06 ve 12.00 hod se seznam zájemců uzavírá, max. počet účastníků je 10 ŘEMÍNKY Z TIME FACTORS ************** U Z A V Ř E N O ************************************** Mohlo by to vypadat takto:_ Objedná afrikab, zaplatí Lapis a rozešle ostatním "jejich vybrané řemínky" v obálce s tím, že mu stejnou cestou budou zaplaceny. Předběžná cena je jasná, konečnou cenu, adresy, atd. si sdělíme mailem. Zájemci byli: Lapis: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 20 mm, 14 Liber Darlena Leather & Canvas- 20mm, Black/Black, 6,50 L Qvido: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 22 mm, 14 L Falkkon: Timefactors Aviator Leather Strap 20 mm - Brown, 12 L hruskovica: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 20 mm, 14 L decebal : Time Factors "Aviator" Leather Strap 22mm - Black, 12L Time Factors " Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Black- 22mm, 14L Potvrďte mi to mailem, pokud souhlasíte, či mějte připomínky zde.
decebal Odesláno 18. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2006 jak tahle akce vlastně dopadla?
Lapis Odesláno 18. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2006 Tahle akce běží, dá se říct, zdárně. Řemínky jsou objednány, dorazit by měli příští týden, pak je budu rozesílat. Ale to se ozvu, čili problémy se zatím nevyskytly, tudíž se "zbytečně" neozývám. Trpělivost přináší růže...atd., atd., atd.
decebal Odesláno 18. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2006 Tahle akce běží, dá se říct, zdárně. Řemínky jsou objednány, dorazit by měli příští týden, pak je budu rozesílat. Ale to se ozvu, čili problémy se zatím nevyskytly, tudíž se "zbytečně" neozývám. Trpělivost přináší růže...atd., atd., atd. Paráda.Díky za info.
Qvido Odesláno 19. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2006 Tahle akce běží, dá se říct, zdárně. Řemínky jsou objednány, dorazit by měli příští týden, pak je budu rozesílat. Ale to se ozvu, čili problémy se zatím nevyskytly, tudíž se "zbytečně" neozývám. Trpělivost přináší růže...atd., atd., atd.
Lapis Odesláno 25. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2006 Rád bych poslal řemínky, potřebuji adresu zúčastněných. Kdo tak již učinil, má další potřebný krok za sebou a může být v klidu.
Qvido Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2006 Řemen dneska dorazil a PARÁDA , pánové Lapis a afrikab máte moje vřelé díky! Lapis poslal jsem ti mejl.
falkkon Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2006 Mě taky dorazil,super,jen nevím kam ho nasadím.
Lapis Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Bankovní převody úspěšné. Díky pánové.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se