safi Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Pro letitou Astru G potřebuju dobrý servis. S ohledem na stáří auta nemá smysl značkový servis. Nechci žádné samo-domo.
dawe009 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Kdysi kdysi dávno jsem měl Vectru B a jezdil jsem sem Je to asi normálně autorizovaný servis, ale chovali se ke mě hezky, vždy všechno dle domluvy a bez problémů a opravy byly levné..ono obecně servis Opelu není nijak zvlášť drahý..a nedovedu si představit, že by to někde v garáži dělali za výrazně méně peněz. Je ale pravda, že jsem tam byl naposledy tak v roce 2003..?
JiříR Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Ten servis od dawe009 pořád funguje, kolegyně tam jezdí s vectrou (05). Dle jejích slov jsou dobrý a vždy nabízí levnější alternativy k orig. dílům.
JDenver Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Schází mi poměrně důležitá informace a to odkud jsi. Abych Tě neposílal přes půl republiky.
dawe009 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Schází mi poměrně důležitá informace a to odkud jsi. Abych Tě neposílal přes půl republiky. Název vlákna "Doporučte dobrý servis OPEL v Praze" dle mého skromného názoru skrývá určité indície
safi Odesláno 5. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Název vlákna "Doporučte dobrý servis OPEL v Praze" dle mého skromného názoru skrývá určité indície
JDenver Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Název vlákna "Doporučte dobrý servis OPEL v Praze" dle mého skromného názoru skrývá určité indície Má "bystrost" někdy překvapí i mě samotného ... Název vlákna bylo asi jediné místo kam jsem se pořádně nepodíval. V tom případě buď výše zmiňovaný Autotechnik Zralý (pro členy OCR slevy, mohu zajistit) kde jsem byl spokojený tak na 90%, nebo Tě mohu zkusit zkontaktovat se svým současným "dvorním" mechanikem. Ten kluk má zlaté ruce a hlavně je to opravář, nikoliv výměnář. Nevýhodou ovšem je, že to dělá jako koníčka takže Ti nedá žádný účet. Já to řeším tak, že si materiál kupuji sám a jemu platím jen za práci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se