Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

máte někdo vlastní zkušenost s hodinkami MeisterSinger Pangaea PM303?

vlastníte je někdo? jestlipak je možnost, vidět je naživo na nějakém Chronosrazu?

jak je tato značka vnímána? máte představu o tom, jak často MeisterSinger obměňuje svoje výrobky - jde mi o to, jestli lze odhadnout, jestli budou na trhu za 2 roky i když nikdo nevěštíme.

je barva cifer jiná u modelů 303 a 301 a nebo stejná a jen jejich barevné podání na fotkách ustřelilo jinam kvůli různé barvě ciferníku -slonová kost/bílá? líbily by se mi totiž víc ty tmavší čísla. viz tady

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pangaea je nový model, bude imho v nabídce hodně dlouho i vzhledem k tomu, že má úplně nové pouzdro. Hodinky jsou velmi povedené, pouzdro je jemné, elegantní - mě se moc líbí. Připravuje se i verze s automatem.

Odesláno (upraveno)

Mám osobní zkušenost s MeisterSinger Edition 2007 ED07C. Hodinky a strojek perfektní, dobře se nosí a budí zaslouženou pozornost.

Můžu jedině doporučit. Jen upozornění - čas je odstupňován po 5 minutách, takže žádné přesné odečítání :whistle: a budeš za exota.

Upraveno uživatelem Bison
Odesláno (upraveno)

Mám doma Unomatik a jak říka Bison, jsi za exota. Co se týče odečítání, záleží co od toho očekáváš. Mám to tak že neřeším to jestli je 14:35, beru to tak jak jsou výrazné indexi, takže čtvrt, půl, třičtvrtě, celá. Když bych měl stát nad ciferníkem než vyluštím kolik je, to bych asi nic nestihl :suicide_anim:

Upraveno uživatelem cubic
Odesláno

dík za všechny odpovědi. mně se tak líběj, že přemýšlím o tom, že nebudu čekat další dva roky na oslavu čtařicátin a koupím je bráchovi k narozkám už letos - s douškou, že až mu bude 40, nedostane nic:)

samozřejmě bude třeba vidět je naživo.

umíte tyhle hodinky ohodnotit coby vhodné pro právníka? mám jasnou představu - elegance sama, moc se mi líbí tenké hodinky a k obdarovanému budou sedět. brácha má konzervativní názory, ale je pohodář, historizující tendence - moc se mi líbí font u tohoto modelu. myslím, že na minuty brácha v práci nehraje, maximálně v autě, kde má před sebou display s digitálkama

Odesláno

Tenké hodinky nečekej, ty moje mají cca 8mm. Určitě ti rozměry řekne Kubson. Pokud chceš skutečně tenké hodinky tak je tuším dělá/dělal Edox.

Jinak jsou skutečně reprezentativní a tak často je nepotkáš. Díky jedné ručičce jsou neokoukané a už se mi stalo, že jsme díky hodinkám navázal osobní kontakt na jednáních a plynule jsme přešli k pracovnímu hovoru. Toho kdo se trochu zajímá o hodinky určitě zaujmou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...