Přejít na obsah

Panerai Pays Tribute to New York City and Los Angeles

Doporučené příspěvky

Odesláno

panerai stokrat jinak a furt na jedno brdo :)

thesisi, prosim te, chapes jak asi funguje ten ukazatel PM / AM z te prvni fotky? kdyby se v tom okynku ukazoval jen jeden ukazatel, tak bych to pochopil i ja, ale takhle... ale asi jsem jenom jeste zpomalenej po vanocich.

Odesláno

panerai stokrat jinak a furt na jedno brdo :)

thesisi, prosim te, chapes jak asi funguje ten ukazatel PM / AM z te prvni fotky? kdyby se v tom okynku ukazoval jen jeden ukazatel, tak bych to pochopil i ja, ale takhle... ale asi jsem jenom jeste zpomalenej po vanocich.

řekl bych že ten ukazatel PM/AM funguje jako klasická 24,jak plyne čas od rána ručka leze ke 12 a odpoledne zase k 24

Odesláno

řekl bych že ten ukazatel PM/AM funguje jako klasická 24,jak plyne čas od rána ručka leze ke 12 a odpoledne zase k 24

12 a 24 jsou podle mě to AM a PM, protože dle času na cifru je 10.10 a protože se to blíží PM, tak je dopoledne
Odesláno (upraveno)

to má logiku, v reálném čase víš, jestli je dopoledne nebo odpoledne, kdežto GMT je 12hod na rozdíl třeba od 88, kde je 24h, díky za vysvětlení.

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno (upraveno)

no koukam, ze nejsem sam, kdo to nechape - soude podle tech vysvetleni. diky za osvetu, co znamena AM a PM vim, ale porad jeste nechapu, jak vyctu z polohy rucek na 8-hodinach, ze jsou ctyri hodiny. nejak mi to nesedi. GMT funkci taky chapu, ale proste nechapu, jestli jako AM nebo PM (jedno z nich) "zmizi" z okynka a zustava tam jen to, co plati... a s tim, ze to je ve 24h formatu, to nevim, nejak se s tim nemuzu smirit. nebo to jako myslis tak, ze to funguje BUD ve 12h formatu a tim padem se tam ukaze AM nebo PM a NEBO to muze fungovat ve 24h formatu, a ukazuje se oboji?

fakt to nechapu. vysvetleni bude asi jednoduche, ale nedochazi mi.

EDIT: aha, to posledni vysvetleni chapu. pripada mi to ale jako dost humpolacke reseni. no nic. diky za vysvetleni.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Shodou okolností je mám (stejný strojek).

Takže AM a PM se nehýbe, jen je to na spodní vrstvě.

Vteřinovka (tvar klasické panerai vteřinovky) funguje normálně a při vytažení korunky do krajní polohy skočí nahoru - seřizujeme přesný čas.

24h ručka ukazuje 24h. Tj. v poledne ukazuje dolů, o půlnoci nahoru.

Při vytažení korunky do první polohy "skáče" jen hodinová ručka po hodinách a GMT stojí. Tj. tak se seřizuje druhý čas a koriguje datum.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...