Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si koupil zde v bazaru od " Z. " svoje prvni Seika jako "pracovní" hodinky,protoze moje Hamiltony dostavali v praci zabrat a po necelých dvou mesicich noseni uz jsem objevil par ťukanečků ,tak byl nejvyssi cas neco extra lacinehoPosted Image.

Za ty penize jsem se bal docela dost o kvalitu,ale byl jsem docela prekvapen,ze i neco tak levneho muze byt "nositelne". No jeste kdyz se vejdu s presnosti do nejakeho normalu,tak to bude fajne.Minutu denne bych asi tezko rozdejchavalPosted ImagePosted Image.Nesmi je clovek moc zkoumat a hledat chyby,tah je docela "krutej" sice plnej ale.......Posted Image.Ne dobry,myslim ze budu spokojen.Druha vec ceho jsem se bal je lícováni lunety a cifru,prekvapive to sedi,takze spokojenost.zatim pouze foto z netu,pozdeji pridam par vlastnich.

Akorat mam v planu vymenit rucicky za rucky od yobokies,prikladam foto jakych,tak se muzete vyjadrit,jestli jo nebo nePosted Image.

post-13493-003406800 1294258534.jpg

post-13493-020197500 1294258548.jpg

post-13493-063083500 1294258591.jpg

Odesláno

Tak jsem si koupil zde v bazaru od " Z. " svoje prvni Seika jako "pracovní" hodinky,protoze moje Hamiltony dostavali v praci zabrat a po necelých dvou mesicich noseni uz jsem objevil par ťukanečků ,tak byl nejvyssi cas neco extra lacinehoPosted Image.

Za ty penize jsem se bal docela dost o kvalitu,ale byl jsem docela prekvapen,ze i neco tak levneho muze byt "nositelne". No jeste kdyz se vejdu s presnosti do nejakeho normalu,tak to bude fajne.Minutu denne bych asi tezko rozdejchavalPosted ImagePosted Image.Nesmi je clovek moc zkoumat a hledat chyby,tah je docela "krutej" sice plnej ale.......Posted Image.Ne dobry,myslim ze budu spokojen.Druha vec ceho jsem se bal je lícováni lunety a cifru,prekvapive to sedi,takze spokojenost.zatim pouze foto z netu,pozdeji pridam par vlastnich.

Akorat mam v planu vymenit rucicky za rucky od yobokies,prikladam foto jakych,tak se muzete vyjadrit,jestli jo nebo nePosted Image.

Osobně bych nechal původní,nevypadají špatně,navíc se levné hodinky prodraží.:sad01_anim:

Odesláno

jo a těším se, až tady připíchneš slíbené fotky...určitě tam bude i nějaká na ruce kvůli posouzení velikosti ...uvedené hodinky se ocitly v trychtýři výběru v uzkém hrdle, tak jsem zvědav

Odesláno

Mám je už přes rok za cca 90 USD ze Singapuru jako "kompostové" hodinky. Odnesou každou práci v domě a kolem něj a nemůžu říct jediné špatné slovo. Přesnost cca +5 s/den i přes brutál zacházení. Z důvodu pohodlí je mám na modrém silikonu s překlápěčkou od Modenawatch:

http://www.modenawatch.com/product.sc?productId=35&categoryId=49

Pokud se zahumusím, umyju všechno v jedné dávce (sebe i hodinky) :whistle:

Odesláno

Něco z mojí kuchyně...

:camera:

hm, fakt moc pěkný fotky. se zelenou je to příjemný pro voko, ta kapraď(?) je dobrej nápad. co máš za sklo prosímtě?
Odesláno

hm, fakt moc pěkný fotky. se zelenou je to příjemný pro voko, ta kapraď(?) je dobrej nápad. co máš za sklo prosímtě?

Canon EF 100mm f/2.8mm Macro L IS USM

A je to kapradí z lesa :-)

Odesláno

Canon EF 100mm f/2.8mm Macro L IS USM

A je to kapradí z lesa :-)

asi by bylo rozumnější, kdybych místo kupování hodinek začal šetřit na pořádný makrosklo. na těch fotkách je to fakt vidět. paráda. :rolleyes:

Odesláno

Tak co na to zakladatel vlákna Lexa? Žádná reakce,názor:sad01_anim:

no jednoznacne ze SaKaL proste fotit umiPosted Image,o tom zadna,uplne se mi nechce po jeho fotkach sem davat svoje,protoze latku nasadil hooodne vysoko,a rozhodne na fotkach vypadaji skvěle,skutecnost je o malinko horsi,osobne mi na nich par detailu vadi,ale ne zpracovanim ale z designoveho hlediska,ale to uz je vec osobniho vkusu-jinak myslim ze jsou naprosto v pohode-ja jsem byl mile prekvapen s licovanim indexu-lunety-a vnitrni lunety

Odesláno

no jednoznacne ze SaKaL proste fotit umiPosted Image,o tom zadna,uplne se mi nechce po jeho fotkach sem davat svoje,protoze latku nasadil hooodne vysoko,a rozhodne na fotkach vypadaji skvěle,skutecnost je o malinko horsi,osobne mi na nich par detailu vadi,ale ne zpracovanim ale z designoveho hlediska,ale to uz je vec osobniho vkusu-jinak myslim ze jsou naprosto v pohode-ja jsem byl mile prekvapen s licovanim indexu-lunety-a vnitrni lunety

Jasně,ja se jenom ptal,jestli budeš hodinky tunit,nebo jestli je necháš v původním provedení.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...