Přejít na obsah

CHRONOTURNAJ (v čemkoliv)

40 hlasů

1. 1. Co vy na to?

• Dobrej nápad - šel bych do toho
      28
    • Krávovina - mám dost jinejch věcí na práci
      12

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

a co toho spojit více dohromady-třeba takovej troj boj.Z hospodských nastíním třeba fotbálek,šipky,kulečník-ale těch kombinací je nepřeberné množství.U tohoto si myslím nebude problém,aby se náhodou nevyskytl nějaký mistr co by všechny převálcoval-teda pokud nezvolíme moji kombinaci,to by jste mi tu první cenu mohli rovnou předat :gora:

Odesláno

Chlapi, možností je opravdu strašně moc, ale teď mi jde spíš o to, zjistit, jestli máte o takovou "zábavu" zájem.

Za sebe se spíš přikláním k nějaké línější aktivitě typu karty, šipky, kulečník, šachy maximálně bowling nebo ten pinčes. :)

Tenis, skok "trojitý" nebo "o klacku", hod cihlou a podobné fyzicky náročné sporty bych vynechal. :sweatdrop:

Ještě by mohla být dobrá zábava na motokárách (nemám na mysli 24hodinovku, aby bylo jasno !!!) ;)

Odesláno

hod PAM řemenem na dálku, výšku, šířku, jak je libo.

jinak jsem pro kulečník, ale vyhrazuji si právo dopingu ve formě v putyce konaní dostupného alkoholu. Ne že by mi to pak šlo líp, ale je mi to víc jedno ;)

Odesláno

Šachy, stolní tenis, vytrhání per z Fazerovýho papagája na čas, ... možností je mnoho :)

TEN BY TI NANDAL...Neni to žádnej posera,jak třeba ty vaše hokejky,ted nevim jak se menujou-KOTLETA BRNO ??? Mam ale jinej návrh.Dvanáct vodvážnejch,přihlásíme do HLEDÁ SE TÁTA A MÁMA a hned poznáme,prostřednictvím tv obrazovek,co máme mezi sebou za individua.....JO,A BUDE SE HRÁT O DOŽÍVOTNÍ SOUŽITÍ SE SPIDEREREM
Odesláno

Dvanáct vodvážnejch,přihlásíme do HLEDÁ SE TÁTA A MÁMA a hned poznáme,prostřednictvím tv obrazovek,co máme mezi sebou za individua.....JO,A BUDE SE HRÁT O DOŽÍVOTNÍ SOUŽITÍ SE SPIDEREREM

chci za to NOS Submarinery z roku 1954 a na běžné nošení kapesní Pateky s kalibrem 89, dále pak velmi slušnou zásobu psychofarmak (už v průběhu soutěže) plus právo-povinnost prodat Spajdyho do otroctví, kdo by se na ty Brajtle měl denně dívat...

Odesláno

TEN BY TI NANDAL...Neni to žádnej posera,jak třeba ty vaše hokejky,ted nevim jak se menujou-KOTLETA BRNO ??? Mam ale jinej návrh.Dvanáct vodvážnejch,přihlásíme do HLEDÁ SE TÁTA A MÁMA a hned poznáme,prostřednictvím tv obrazovek,co máme mezi sebou za individua.....JO,A BUDE SE HRÁT O DOŽÍVOTNÍ SOUŽITÍ SE SPIDEREREM

Tak to raději do Ninja faktoru :) :)

Odesláno

Pokud by šlo o "aktivní venkovní" činnost, můžu vyniknout snad jedině v lovu přívlačí na přilehlé vodě, samozřejmě hojně zarybněné dravci.

Z aktivit uvnitř objektu bych snad mohl zaperlit u lodí (zásah - potopena) a nebo Mikáda. A nebo množství vypitých Cpt. Morganů během stanoveného časového limitu :D

Odesláno

Jsem juniorskej mistr v šipkách, takže hlasuju pro šipky, a startovný mě prosím posílejte rovnou na účet. Ať to někde po cestě neztratíte. A startovný bych zvýšil na pět litrů ! Prima nápad.

Odesláno

Mno, nevim, jestli bych sel primo do nejakych financnich sazek(jak rika Cimrman - varuj se hazardu, pamatuj na Jardu), ale principielne ta myslenka neni zla...

A co se disciplin tyce - mam dojem, ze je tu hodne nadsenych strelcu... Aniz bych tak chtel otevirat flame na tema "Tada a Remington," dovolil bych si podotknout, ze nejake mistni strelecke zavody (asi by se vice lidi odvazilo na klasickou tercovku, nez nejake dynamictejsi discipliny) by nemusely byt vyslovene spatny napad.

Odesláno

A kolikrát se ten flusanec nedostal až na strop a vrátil se? :-)

No v tym je právě ten kumšt... než se jeden profluše do první ligy, tak to něco stojí. My teda s klukama v hospodě flušeme jenom takovou mistní ligu, ale su hned za Jardou Potměpychů, kterej má dlouholetý zkušenosti, protože seděl za krádež nafty z traktoru.

Ono to flusáni do stropu není žádná sranda, hraje v tom dvou roli hodně faktorů - to máš výška stropu, jeho struktura, struktura projektilu, úhel, atd... Důležitý je ale hlavně to, aby bylo hriště v interiéru... exteriérovej sport to vyloženě neni.

Návštěvník Tada
Odesláno

Když tu byla zmíněná střelba, co třeba něco akčnějšího - paintball? Byl jsem sice jen 2x ale vždy to byla sranda.

To by se asi zvrhlo :D

Ale taková malorážková pistole na 15m na mezinárodní pistolák by mohla být docela sranda :) Nějaká zbraň by se půjčila na střelnici, aby byla eliminována výhoda vlastní zbraně na kterou je člověk zvyklý... :)

Odesláno

Tak kolegové, týden je fuč. A protože se vás téměř třicet vyjádřilo kladně k nápadu pořádat Chronoturnaj, připravím anketu s konkrétními možnostmi.

První turnaj (tedy pokud se na něm dohodnem :D ) bude indoor.

Jestli máte nějaké konkrétní a pokud možno seriozní nápady/rady/připomínky, prosím formou SZ.

Startovné/zápisné bych nechal na 500,- Kč. To jsou prachy, které člověk v hospodě snadno utratí a kolikrát má i tak hlad nebo stále žízeň. ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...