Entir Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Dobry den Dostal som do daru stare( zjavne) hodinky, ale ked som ich skusal najs na nete nejak sa mi to nepodarilo. Tak ci by mi niekto nevedel povedat co su to zac a ako sa o ne starat Za ochodtu dakujem PS: davam aj foto ale kvalita je uboha :-( pretoze nemam doma fotak iba mobil a ten robi fotky ktore su viac nez slabe.....na ciferniku je napisane "Prim" "17 jewels" a ulpne dole "czechoslovakia" ak som to spravne precital Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brett Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) No, je to něco co by teda snad opravdu mohly být náramkové hodinky, soudě podle té rozmazaniny! Takovýma fotkama to tady jen plevelíš :-( Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem brett
prukajda Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Dobry den Dostal som do daru stare( zjavne) hodinky, ale ked som ich skusal najs na nete nejak sa mi to nepodarilo. Tak ci by mi niekto nevedel povedat co su to zac a ako sa o ne starat Za ochodtu dakujem PS: davam aj foto ale kvalita je uboha :-( pretoze nemam doma fotak iba mobil a ten robi fotky ktore su viac nez slabe.....na ciferniku je napisane "Prim" "17 jewels" a ulpne dole "czechoslovakia" ak som to spravne precital Prim cal. 66 Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem prukajda
PepaSFI Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 nejběžnější Primky cal.66, spolehlivé, celkem trvanlivé, levné. Na té fotce není poznat v jakém stavu je pouzdro, pokud je trochu zachovalé, nechat v hodinářství vyčistit a budou sloužit dál. Nejsou vodotěsné. K tomu focení mobilama, ono to nezvládne focení z blízka. Fotit z větší dálky, tak 50 cm a pak z té fotky ořezat to okolí nějakým jednoduchým editorem. Třeba Irfan je na to dobrý.
Biges Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Zblízka lze fotit jen lepšíma mobilama, které mají foťák s automatickým zaostřováním.
robo Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Ja z tej fotky viem iba, že sú to hodinky a nič viac, gratulujem ostatným asi majú orlí zrak, alebo dobrú predstavivosť
Biges Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Je to běžný model Prim s kalibrem 66, jak už tu bylo napsáno. Tuším nějaká 80. léta. Nic extra, na Aukru za pár stovek, hodně záleží na stavu. Ale pro spoustu lidí tehdy to asi byly dobré hodinky běžné spotřeby - velký ciferní, dobře čitelná čísla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se