Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den

Dostal som do daru stare( zjavne) hodinky, ale ked som ich skusal najs na nete nejak sa mi to nepodarilo. Tak ci by mi niekto nevedel povedat co su to zac a ako sa o ne starat

Za ochodtu dakujem

PS: davam aj foto ale kvalita je uboha :-( pretoze nemam doma fotak iba mobil a ten robi fotky ktore su viac nez slabe.....na ciferniku je napisane "Prim" "17 jewels" a ulpne dole "czechoslovakia" ak som to spravne precital

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

No, je to něco co by teda snad opravdu mohly být náramkové hodinky, soudě podle té rozmazaniny!

Takovýma fotkama to tady jen plevelíš :-(

Upraveno uživatelem brett
Odesláno (upraveno)

Dobry den

Dostal som do daru stare( zjavne) hodinky, ale ked som ich skusal najs na nete nejak sa mi to nepodarilo. Tak ci by mi niekto nevedel povedat co su to zac a ako sa o ne starat

Za ochodtu dakujem

PS: davam aj foto ale kvalita je uboha :-( pretoze nemam doma fotak iba mobil a ten robi fotky ktore su viac nez slabe.....na ciferniku je napisane "Prim" "17 jewels" a ulpne dole "czechoslovakia" ak som to spravne precital

Prim cal. 66

Upraveno uživatelem prukajda
Odesláno

nejběžnější Primky cal.66, spolehlivé, celkem trvanlivé, levné. Na té fotce není poznat v jakém stavu je pouzdro, pokud je trochu zachovalé, nechat v hodinářství vyčistit a budou sloužit dál. Nejsou vodotěsné. K tomu focení mobilama, ono to nezvládne focení z blízka. Fotit z větší dálky, tak 50 cm a pak z té fotky ořezat to okolí nějakým jednoduchým editorem. Třeba Irfan je na to dobrý.

Odesláno

Ja z tej fotky viem iba, že sú to hodinky a nič viac, gratulujem ostatným asi majú orlí zrak, alebo dobrú predstavivosť :sad01_anim:

Odesláno

Je to běžný model Prim s kalibrem 66, jak už tu bylo napsáno. Tuším nějaká 80. léta. Nic extra, na Aukru za pár stovek, hodně záleží na stavu. Ale pro spoustu lidí tehdy to asi byly dobré hodinky běžné spotřeby - velký ciferní, dobře čitelná čísla.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...