marosb Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 ahoj, zvazujem kupu niektoreho z tychto modelov H60455533, H60419533. Vedel by niekto poradit ci sa nedaju niekde v SR, alebo ČR vidiet nazivo? Popripade uvitam aj odkaz na nejakeho overeneho predajcu, kt. ich ma v ponuke . dakujem martin Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 S otázkou ti nepomůžu, ale měl jsem je na ruce loni v Basileji a jsou to moc pěkný hodinky. Určitě bych si vybral ten model bez datumovky.
marosb Posted January 11, 2011 Author Report Posted January 11, 2011 jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem
Frantik Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem Urcite bez datumky. Datum máš na mobilu
little_w Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 Urcite bez datumky. Datum máš na mobilu cas taky, voe!
Onisau Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 To jsou ale pěkné hodinky Ten Hamilton je ale šikula
dusajed Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 http://www.bussipreziosi.com/orologi/uomo/hamilton/khaki-teamearth/H60455833.php tady je máš, když jsem se před časem ptal na fóru na tento obchod, bylo mi sděleno, že je seriozní
Skipi Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem Taky vem v úvahu, jestli chceš automaty (s datem) nebo ruční nátah (bez data). Hodinky se mi taky moc líbí, jediné malé mínus vidím v lesklém dýnku.
netvor Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 nechcem tresnut ale cosi sa mi mari ze som ich niekedy v lete tusim zazrel v b.bystrici v obchodnom centre... niekto z alebo od bystrice nech potvrdi...
marosb Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 tam ich nemaju, hamiltonov im ostalo uz len nejakych 10ks vsetko so zlavou 40% ,boli tam myslim este jedny x-windy, ale tie ma moc neoslovili
horal Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Objednal jsi s datumem nebo bez?Těším se na fotky.
marosb Posted January 14, 2011 Author Report Posted January 14, 2011 Pioneer, bez datumu, nieco sem hodim potom (:
jankoxxx Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Pioneer, bez datumu, nieco sem hodim potom (: podla mna spravna volba. je tam aj ten manualny natah, to si budes kazde rano uzivat
Baker Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Pioneer, bez datumu, nieco sem hodim potom (: Super volba, jsem zvedavy, jak budou vypadat na "normalnim" remenu.
marosb Posted January 17, 2011 Author Report Posted January 17, 2011 na NATO tiez nevyzeraju zle Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
jankoxxx Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 podla mna vyzeraju dost zle na NATO strape patri k nim pekny kozeny remen, popripade s cvockami.
Recommended Posts