Jump to content

Recommended Posts

Posted

ahoj, zvazujem kupu niektoreho z tychto modelov H60455533, H60419533. Vedel by niekto poradit ci sa nedaju niekde v SR, alebo ČR vidiet nazivo? Popripade uvitam aj odkaz na nejakeho overeneho predajcu, kt. ich ma v ponuke .

dakujem

martin

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

S otázkou ti nepomůžu, ale měl jsem je na ruce loni v Basileji a jsou to moc pěkný hodinky. Určitě bych si vybral ten model bez datumovky.

Posted

jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem

Posted

jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem

Urcite bez datumky. Datum máš na mobilu Posted Image
Posted

To jsou ale pěkné hodinky :) Ten Hamilton je ale šikula :)

Posted

Taky vem v úvahu, jestli chceš automaty (s datem) nebo ruční nátah (bez data).

Hodinky se mi taky moc líbí, jediné malé mínus vidím v lesklém dýnku.

Posted

nechcem tresnut ale cosi sa mi mari ze som ich niekedy v lete tusim zazrel v b.bystrici v obchodnom centre... niekto z alebo od bystrice nech potvrdi...