marosb Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 ahoj, zvazujem kupu niektoreho z tychto modelov H60455533, H60419533. Vedel by niekto poradit ci sa nedaju niekde v SR, alebo ČR vidiet nazivo? Popripade uvitam aj odkaz na nejakeho overeneho predajcu, kt. ich ma v ponuke . dakujem martin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 S otázkou ti nepomůžu, ale měl jsem je na ruce loni v Basileji a jsou to moc pěkný hodinky. Určitě bych si vybral ten model bez datumovky.
marosb Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem
Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem Urcite bez datumky. Datum máš na mobilu
little_w Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Urcite bez datumky. Datum máš na mobilu cas taky, voe!
Onisau Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 To jsou ale pěkné hodinky Ten Hamilton je ale šikula
dusajed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 http://www.bussipreziosi.com/orologi/uomo/hamilton/khaki-teamearth/H60455833.php tady je máš, když jsem se před časem ptal na fóru na tento obchod, bylo mi sděleno, že je seriozní
Skipi Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 jo, jasne, tiez sa mi viac paci, lenze datumovka je pre mna, pri mojej zamotanosti vec celkom podstatna, bude to tazke rozhodovanie, ale nejak to rozlusknem Taky vem v úvahu, jestli chceš automaty (s datem) nebo ruční nátah (bez data). Hodinky se mi taky moc líbí, jediné malé mínus vidím v lesklém dýnku.
netvor Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 nechcem tresnut ale cosi sa mi mari ze som ich niekedy v lete tusim zazrel v b.bystrici v obchodnom centre... niekto z alebo od bystrice nech potvrdi...
marosb Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 tam ich nemaju, hamiltonov im ostalo uz len nejakych 10ks vsetko so zlavou 40% ,boli tam myslim este jedny x-windy, ale tie ma moc neoslovili
horal Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Objednal jsi s datumem nebo bez?Těším se na fotky.
marosb Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Pioneer, bez datumu, nieco sem hodim potom (:
jankoxxx Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Pioneer, bez datumu, nieco sem hodim potom (: podla mna spravna volba. je tam aj ten manualny natah, to si budes kazde rano uzivat
Baker Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Pioneer, bez datumu, nieco sem hodim potom (: Super volba, jsem zvedavy, jak budou vypadat na "normalnim" remenu.
marosb Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 na NATO tiez nevyzeraju zle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 podla mna vyzeraju dost zle na NATO strape patri k nim pekny kozeny remen, popripade s cvockami.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se