FrantisekH Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 FrantisekH: Pokud Ti firma neplatí tak prchej!Firma mi platí vždy a včas, přesně dle dohody tak jak bylo ujednáno před pár lety..... inflace je ale svině...
martar Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Začíná mi klasicky zlobit připojení na chmag, vždycky po půlnoci.. jdu to zabalit. Láhev je stejně prázdná. Dobrou
FrantisekH Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 jj taky jsem si všiml ..ještě nemam dopito tak půl hodinky a ulehnu..
nAscA Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Frantisku, lehce se to rika, navod mas ve svem podpisu. Ja se nedavno na vsechno vybodl a skoncil s kancelarskou cinnosti. Sice me to jakztakz bavilo, ale s magorama me to ubijelo. Ted delam vicemene na sebe - prodavace, jsem na vzduchu a je mi jedno, co si kdo mysli. Nejakou kacku to prinese, ale jsem vicemene stale s cizinci a me uz Cesi opet ubijeji.
nAscA Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 K hodinkam - zdejsi seiko sekce me zmagorila a SEIKO 6138-0040 musi byt moje
FrantisekH Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Frantisku, lehce se to rika, navod mas ve svem podpisu. Ja se nedavno na vsechno vybodl a skoncil s kancelarskou cinnosti. Sice me to jakztakz bavilo, ale s magorama me to ubijelo. Ted delam vicemene na sebe - prodavace, jsem na vzduchu a je mi jedno, co si kdo mysli. Nejakou kacku to prinese, ale jsem vicemene stale s cizinci a me uz Cesi opet ubijeji.jj to je pravda...on asi stejně brzy pohár přeteče.. a chytneme se s majitelem...a buď uzná že mam pravbdu nebo mě vyhodí..což by byla nejsnažší cesta ven
martar Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Šel jsem s pískem a ještě sem kouknul - to je teda sestava :-) rybář, dva akvaristi a hadař :-)
JDenver Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Seika která jsem moc chtěl jsem už pořídil. Oranžová Suma.
FrantisekH Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Šel jsem s pískem a ještě sem kouknul - to je teda sestava :-) rybář, dva akvaristi a hadař :-)Já jsem spíš takovej akvaexperimentátor.. nedaří se mi jak bych chtěl.. asi to vybílim nasadim oceláty a budu krmit z dálky..
JDenver Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Nevím jak kdo ale já mám doma díky dětem malou ZOO.
FrantisekH Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 já jen kočku a něco v akva. snad ještě živoucího..
martar Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Já jsem spíš takovej akvaexperimentátor.. nedaří se mi jak bych chtěl.. asi to vybílim nasadim oceláty a budu krmit z dálky..Kdyby se furt dařilo tak by to byla nuda. Teda v akvárku myslím.
JDenver Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Kočka, pes, želvy, králík, šnek ... no a tři děti.
martar Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Ale už chápu proč tu dopijis láhev - když to v nádrží klape, nejraději piju před ní a kecám s rybickama :-)
martar Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Kočka, pes, želvy, králík, šnek ... no a tři děti.Tak to je slušnej oddíl....
FrantisekH Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 asi máš pravdu, je to takovej křehkej ekosystem..no uvidíme...malý ryby mi nejdou..větší docela jo..aspoň trichopodus trichopterus. ty si tu u mě udělali asi hodinovej hotel...
JDenver Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Sakra. Došel Havana Club. Jdu pro Tuzemák.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se