Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Začíná mi klasicky zlobit připojení na chmag, vždycky po půlnoci.. jdu to zabalit. Láhev je stejně prázdná. Dobrou

Odesláno

Frantisku, lehce se to rika, navod mas ve svem podpisu. Ja se nedavno na vsechno vybodl a skoncil s kancelarskou cinnosti. Sice me to jakztakz bavilo, ale s magorama me to ubijelo. Ted delam vicemene na sebe - prodavace, jsem na vzduchu a je mi jedno, co si kdo mysli. Nejakou kacku to prinese, ale jsem vicemene stale s cizinci a me uz Cesi opet ubijeji.

Odesláno

Frantisku, lehce se to rika, navod mas ve svem podpisu. Ja se nedavno na vsechno vybodl a skoncil s kancelarskou cinnosti. Sice me to jakztakz bavilo, ale s magorama me to ubijelo. Ted delam vicemene na sebe - prodavace, jsem na vzduchu a je mi jedno, co si kdo mysli. Nejakou kacku to prinese, ale jsem vicemene stale s cizinci a me uz Cesi opet ubijeji.

jj to je pravda...on asi stejně brzy pohár přeteče.. a chytneme se s majitelem...a buď uzná že mam pravbdu nebo mě vyhodí..což by byla nejsnažší cesta ven

Odesláno

Šel jsem s pískem a ještě sem kouknul - to je teda sestava :-) rybář, dva akvaristi a hadař :-)

Odesláno

Šel jsem s pískem a ještě sem kouknul - to je teda sestava :-) rybář, dva akvaristi a hadař :-)

Já jsem spíš takovej akvaexperimentátor.. nedaří se mi jak bych chtěl.. asi to vybílim nasadim oceláty a budu krmit z dálky..

Odesláno

Já jsem spíš takovej akvaexperimentátor.. nedaří se mi jak bych chtěl.. asi to vybílim nasadim oceláty a budu krmit z dálky..

Kdyby se furt dařilo tak by to byla nuda. Teda v akvárku myslím.

Odesláno

Ale už chápu proč tu dopijis láhev - když to v nádrží klape, nejraději piju před ní a kecám s rybickama :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...