Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 25. 3. 2011 v 23:24, 'pete' napsal:

Někdo ponocuje?

Já... a dám si Morgana s Colou...

EDIT: a taky ty mastný hospodský brambůrky...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  V 25. 3. 2011 v 23:32, 'Kalifx' napsal:

Já... a dám si Morgana s Colou...

EDIT: a taky ty mastný hospodský brambůrky...

Jedny česnekový (jediný doma) jsem už sežral. Tak si dávám Pálavu (rok a tak nejde přečíst; je to moc malý, ale ono je to stejně celkem jedno :lol:)

Taky vás tak serou ti vychcánkové?

Odesláno (upraveno)
  V 25. 3. 2011 v 23:40, 'lib' napsal:

Jedny česnekový (jediný doma) jsem už sežral. Tak si dávám Pálavu (rok a tak nejde přečíst; je to moc malý, ale ono je to stejně celkem jedno :lol:)

Taky vás tak serou ti vychcánkové?

Pálava má pomalej nájezd a proto piju (i v nevirtuální hospodě :) ) právě ten rum... Vychcánkové... No, Liborku, ti mě štvali vždycky (virtuální i ti reální). Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Jinak proč dnes piji...což nebývá...syn má dnes 17té narozeniny...tedy včera. No a tak si tady sedím a vzpomínám na ty roky co utekly... Žena už chrupe a syn vyrazil za slečnou :)

Odesláno
  V 25. 3. 2011 v 23:48, 'pete' napsal:

Koho myslíš těmi vychcánky Libore?

Počítám, že Libor už je v peří. Takže se to už asi nedozvíme. :) Namíchal jsem si poslední (ne)virtuální drink a počkám, až spadnu ze židle. :)
Odesláno
  V 25. 3. 2011 v 23:58, 'pete' napsal:

Jinak proč dnes piji...což nebývá...syn má dnes 17té narozeniny...tedy včera. No a tak si tady sedím a vzpomínám na ty roky co utekly... Žena už chrupe a syn vyrazil za slečnou :)

Tyhlety rekapitulace jsou zrádný... :)
Odesláno
  V 25. 3. 2011 v 23:59, 'Kalifx' napsal:

Počítám, že Libor už je v peří. Takže se to už asi nedozvíme. :) Namíchal jsem si poslední (ne)virtuální drink a počkám, až spadnu ze židle. :)

To snad ne hochu... Jinak já taky chci dopít tu lahev před sebou...typuji ještě tak dvě sklenky...

V 26. 3. 2011 v 0:01, 'Kalifx' napsal:

Tyhlety rekapitulace jsou zrádný... :)

Nejsou. V pohůdce... Jen člověku dojde, jak hrozně to letí a jak je vše relativní...

http://www.youtube.com/watch?v=H-ThPN8ZY4I

Odesláno (upraveno)

To snad ne hochu...

Ale jo... jinak bych ho viděl v aktivních členovcích na hlavní stránce. :)

Nejsou. V pohůdce... Jen člověku dojde, jak hrozně to letí a jak je vše relativní...

A to je přesně to, o čem jsem mluvil. Já neříkám, že rekapitulace jsou špatný. Jen jsou prostě zrádný. Například já jsem měl celej minulej tejden plnou makovici představy, že za 3 roky budu muset všem, kteří se zeptají, odpovídat: Ano, mám čtyřicet... A víc... :)

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 0:11, 'Kalifx' napsal:

A to je přesně to, o čem jsem mluvil. Já neříkám, že rekapitulace jsou špatný. Jen jsou prostě zrádný. Například já jsem měl celej minulej tejden plnou makovici představy, že za 3 roky budu muset všem, kteří se zeptají, odpovídat: Ano, mám čtyřicet... A víc... :)

A ve své podstatě....není to jedno. Já takhle budu odpovídat už za dva roky. Holky co se mi líběj, jsou synovi spolužačky...prostě je to tak. Tohle bych neřešil...
Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 0:15, 'pete' napsal:

A ve své podstatě....není to jedno. Já takhle budu odpovídat už za dva roky. Holky co se mi líběj, jsou synovi spolužačky...prostě je to tak. Tohle bych neřešil...

Je na tom kus pravdy, co říkáš. Ale stejně... Pocity zůstanou. No a za mě to podstatné asi řekne Baumaxa. Von je v podstatě stejnej ročník a zrovna Discotheque to tak nějak v tý legrační podobě vystihuje...

http://www.youtube.com/watch?v=yJgii4e4B2U&feature=related

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 0:21, 'pete' napsal:

No a já dnes dal už asi 5x vzpomínku na své 18té narozeniny...na svou první velkou lásku....

Jo, tohle je fajn muzika. A vlastně hlavně je fajn, že si ještě vzpomeneš na muziku, která se nějak váže k první lásce. Já si taky pamatuju na písničku, která u mě funguje stejně. Akorát jsem nikdy nebyl moc velkej folkař, takže pro mě je to rozhodně tohle :):

http://www.youtube.com/watch?v=MLMnpB51vVM

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 0:28, 'Kalifx' napsal:

Jo, tohle je fajn muzika. A vlastně hlavně je fajn, že si ještě vzpomeneš na muziku, která se nějak váže k první lásce. Já si taky pamatuju na písničku, která u mě funguje stejně. Akorát jsem nikdy nebyl moc velkej folkař, takže pro mě je to rozhodně tohle :):

Já taky folkař nejsem...jsem spíš odkojenej zábavama...No já si na to tak nějak vzpoměl, protože jsem se to tenkrát kvůli ní nadřel na kytaru...a dnes. Každý jsme někde jinde.Sice v kontaktu, ale ona čerstvě rozvedená svůj život a já taky. Ta pomíjivost je divná...¨Na druhou stranu vše co jsme zažili mi už nikdo nevezme....
Odesláno (upraveno)
  V 26. 3. 2011 v 0:34, 'pete' napsal:

Já taky folkař nejsem...jsem spíš odkojenej zábavama...No já si na to tak nějak vzpoměl, protože jsem se to tenkrát kvůli ní nadřel na kytaru...a dnes. Každý jsme někde jinde.Sice v kontaktu, ale ona čerstvě rozvedená svůj život a já taky. Ta pomíjivost je divná...¨Na druhou stranu vše co jsme zažili mi už nikdo nevezme....

Tak já mám o ní taky zprávy... dvě děti, třetí na cestě... je to komický, že jsme tenhle život tenkrát plánovali spolu. Jo, ta pomíjivost je fakt divná. Ale pokud bych měl zapátrat ještě hlouběji v paměti, tak v souvislosti s úplně první (dětskou) láskou, mám zafixovaný asi spíš tohle (takže vlastně jsem asi tak trošku byl folkař :D ):

http://www.youtube.com/watch?v=Mpe3Qk2tzOs

EDIT: jdu si dát ještě posledního panáka :)

Odesláno
  V 25. 3. 2011 v 23:48, 'pete' napsal:

Koho myslíš těmi vychcánky Libore?

To vlákno "Nákup hodinek "na firmu"" (nebo tak nějak). e

V 25. 3. 2011 v 23:59, 'Kalifx' napsal:

lib se omlouvá... byl ve vaně :snorkle: , pak si šel zašoustat. Je pátek ne? (to jako ta vana)

A ještě tady mám nějaký červený, nějaký bílý a nějaký růžový, ale to je pro manželku, to bych si nedovolil :lol:

V 26. 3. 2011 v 0:11, 'Kalifx' napsal:

To snad ne hochu...

Ale jo... jinak bych ho viděl v aktivních členovcích na hlavní stránce. :)

Neviděl. Když se totiž rozjídělo nový fórum, přihlásil jsem se na mobilu anonymně a už mi to zůstalo. A nějak jsem neměl nutkání to měnit.

Až budu chtít, uvidíte :evil2: A pak.... uvidíte!

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 0:49, 'lib' napsal:

To vlákno "Nákup hodinek "na firmu"" (nebo tak nějak). e

lib se omlouvá... byl ve vaně :snorkle: , pak si šel zašoustat. Je pátek ne? (to jako ta vana)

A ještě tady mám nějaký červený, nějaký bílý a nějaký růžový, ale to je pro manželku, to bych si nedovolil :lol:

Neviděl. Když se totiž rozjídělo nový fórum, přihlásil jsem se na mobilu anonymně a už mi to zůstalo. A nějak jsem neměl nutkání to měnit.

Až budu chtít, uvidíte :evil2: A pak.... uvidíte!

A kruci :)

Jinak tě tu rád vidím....hubeňoure :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...