Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

o balbair som este nepocul

(tu som dorazil juru 10 a doma mi ostava jura 16, pekne hladke ale nevyrazne)

tak nazdravie, v mojom okoli sa nenachadzaju ani dutniky ani whisky momentalne :)

ale teda... zapalim si aspon cigu aj ked nefajcim regulerne.

Odesláno

Whisky jsem zkoušel nějakou patnáctiletou jednodruhovku a byla fajn, ale jsem barbar - nepamatuju si už, jak se jmenovala, chutnala mi, ale že bych v tom cítil nějaký výrazný rozdíl proti Red Labelu... rozdíl tam byl, ale asi to neumím správně ocenit. Tož dobrou.

Odesláno

ja som skoncil tak ze som sa o pol tretej v noci zobudil v obyvacke na gauci. ani neviem ako som tam zaspal :)

To není žádná mimořádná událost, já tam končím dobrovolně abych neotravoval svým svěžím alkoholovým dechem :wine:

Odesláno (upraveno)

U nás je to teď naopak - slečna je nachlazená a strašně chrchle, tak si zřídila základnu na gauči v pokoji u televize a pořádně si tady ohulila kamna. Já spím v ložnici vedle v našem letišti sám - tam si to zas aspoň můžu pořádně vychladit, protože v teple se mi nespí úplně nejlíp... Dneska jsem v práci odbouchl další zapeklitý problém, který způsobil někdo jiný, tak se těším, že se už brzo snad konečně dostanu ke své vlastní práci. A zapíjím to druhým Budvarem, proto to sem píšu. I když vlastně koho to zajímá... na zdraví!

cheers.gif

Upraveno uživatelem Filip.J
  • po 2 týdnech...
Odesláno

to je jak branik dvoulitr :-D

věz, že jinak bych se k němu těžko dostal, tady ho u nás netočí...a je to 1l flaška...

Braník je tomuto moku na hony vzdálen :) a je vhodný leda tak k omytí nohou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...