FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 tak to je výzva..nám taky něco .. nám taky něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Sežráno, jdu si pro nášup :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 tak o připojí se k našem sedánku někdo další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Asi koukají na zprávy, taky odbíhám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ...a proč jsme teda nešli spolu? Sakra... No to taky nevím. Já jsem to neinicioval, ale tak nějak jsem doufal, že s tím přijde někdo z vás přes SZ. To je přesně to, kdy myslet znamená ho.vo vědět. Tak příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Po tom gulášku bylo třeba na chvíli změnit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 No já jsem si dal teď vanu. Jsem takovej příjemně zmuchlanej...víno, řízečky, salát, sladkosti...prostě oslava Takže teď už si dám jen kafe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak tomu se rika prijemne stravenej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak tomu se rika prijemne stravenej den Tchýniny narozeniny... Takže klasika...už na oběd jsme byli pozvaní a dorazili jsme domů cca v 19:30 Bylo to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak pije sa Cotes Du Rhone Morin Pere & Fils 2009 varim uzasne veci,k tomu Live koncert Jason Mraz. Do pohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 můžu si do tý Vaší hospody taky přisednout? je mi smutno a nemám za kým bych šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 můžu si do tý Vaší hospody taky přisednout? je mi smutno a nemám za kým bych šel Klidně sedej...já dnes raději jen nealko...dva dny v kuse jsou moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Klidně sedej...já dnes raději jen nealko...dva dny v kuse jsou moc. to já zase alko, musim se z toho propít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 horší je, že mě už ani pít nechutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 no jo no, antabus je svine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 co antabus.. já to chytl od přírody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 volal někdo antabus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 dnes nepopija nikto? ja sedim stale v robote a tesim sa ked dojdem po polnoci domov a otvorim si pico... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 ok, sef vytiahol flasu a pokracuje sa s fajnou jamiesonkou uz som myslel ze tato uzavierka bude bez :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 vitaj, TeKilla mal by som workovat ale fakujem na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se