jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 V 31. 3. 2011 v 21:27, 'sureshot' napsal: vitaj, TeKilla mal by som workovat ale fakujem na to tebe sa zije ked na to mozes fakovat. my fachcime az pokial neni v US zajtra...
sureshot Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 mne sa potom asi tak celkovo zije... neviem ako ti protiargumentovat ale trosku viac nadhladu plis
shore Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 u mna prave doslo new castle brown ale
jankoxxx Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 V 31. 3. 2011 v 21:41, 'sureshot' napsal: mne sa potom asi tak celkovo zije... neviem ako ti protiargumentovat ale trosku viac nadhladu plis no ved ja len v dobrom kazdy ma ako si zariadi.. zajtra ma na oplatku cakaju len zo 2-3 hodinky prace a vecer fajna masaz.
pete Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Já ráno jedu, takže dnes na nealku, ale poslouchám muziku a hrabu se na netu...a již nepracuji...pro dnešek stačilo....
WCB Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Někdo panáka, někdo antibiotika. Jedno je mi ale jasné při pohledu na mou neschopenku, že si v dubnu žádné hodinky nekoupím. Slunce svítí i nadále, tak chmury pryč, alespoň se mohu věnovat více samostudiu. A jdu si na to odpočinout do polohy ležmo. Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem WCB
Matthew Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 V 1. 4. 2011 v 8:36, 'WCB' napsal: Někdo panáka, někdo antibiotika. Jedno je mi ale jasné při pohledu na mou neschopenku, že si v dubnu žádné hodinky nekoupím. Slunce svítí i nadále, tak chmury pryč, alespoň se mohu věnovat více samostudiu. A jdu si na to odpočinout do polohy ležmo. půl jedenáctý a ty tu vysedáváš v hospodě... já jsem se rozhodl udělat si poslední zimní (jarní) výlet a vyrážím do Rakouska na lyže, tak se tu mějte
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 já si zrovna dobafal dýmku a nalil jsem si trochu bílého tak uvidíme
brett Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Nějak jsem se přežral, tak jsem otevřel kozlíka.
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 hmm já jsem si chtěl nalít koňáček ale zustal jsem u vínka noc je ještě mladá
pete Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 No já mám víno připravené, ale ještě vezu syna za slečnou. Ale pak jsem tady. Na zítra jsem uklohnil srnčí gulášek a od rána jedu ke kamarádovi udit maso. Máme ho naložené, tak už se těším...to bude dobrota!!!
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 hehe v tom případě pokud nedokážeš poslat vzorky sem nevkládej ani fotečky.. vůně čerstvého uzeného ..lepší jak sex
pete Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Naopak...vzhledem k tomu, že malá má diabetes, tak jsem poučen. Maso, uzeniny a zelenina v jakémkoli množství. Takže naopak je to jen dieta Naložil jsem 4kusy bůčku, 4 kusy plece a 2 kusy kotlety... já z toho slintám a ještě tady voní ten guláš... Ale nemůžu na noc žrát...
brett Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 ku.va to je hnus toto číst .. není to trestné?
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 mno a já tu mam jenom vodu od párků sakra
brett Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 já jsem dnes vyluxoval dvě večeře, každou ve velikosti 1,5 porce. Je mi nějak těžce ... Ještě vyzkouším nějaký digestiv - nejspíš starý karibský rum :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se