FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 zvažuju co budu zejtra vařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 I am back.2 řezáčky. A co budeme dnes večer ještě chlemstat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 tak to byla rychlovka Brete.. otevři bar a jmenuj co tam na tebe čučí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Než bych to vyjmenoval ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 nerad dopíjim poloprázdný lahve(pak to vypadá že jsem jí vzal od začátku do konce)..načnul bych něco nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Nese.j Kterou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 hehe viděl bych to na koňáček..možná ten martel.. že by úplatečky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 úplatečky? Tak to teda určitě ne! Holt při každém letu jsem přivezl láhev z dute free :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 ještě že nikam nelítam.. byl byl ze mě alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Nakonec jsem sáhl po LAgavulince, kterou už mám asi 7 let otevřenou. Když to sušili tím kouřem, tak tam přihodili i nějaké staré ponožky a kus celuloidového pravítka. Aspoň to tak je cítit i to tak chutná :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 mno hlavně aby měli pro všechno stejnej metr, v tvém případě pravítko:-)) já pořád počumuju všude možně mám děsnou chuť si něco koupit a udělat si radost jen nevim kam se vrtnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Moc to neřeš. Prostě kup a ochutnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 mno nemyslel jsem zrovna alkohol..bral jsem to tak nějak celkově.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 I tak celkově bych to tak moc neřešil. Kdo moc váhá něco propásne. Prostě vyzkoušet a když to není ono, tak jít dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Já když už něco koupim tak to u mě zustane na věky..a uplně nejhorší je, že nic nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Opravdu nutně nepotřebujeme většinu toho , co koupíme:-) Bože, ta Lagavulinka píše!To je to dobrý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 tak v tomhle se naprosto vymykam vyjma dlabance a chlastíku kupuju zásadně jen to co potřebuju už skoro desítku let dělam v prodeji elektra tak mě navíc tyhlety různá hejblata ani neberou musim už mířit jinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Zítra skončí docela dost těch "nezbytných" věcí v odpadu !Máme svoz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 jo tak tohle už mam za sebou..a znovu na podzim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 hezká diskuse, která mi dosud unikala tady se dopíjí alibernet zrkavic... nazdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se