spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 mátovej čaj piju hodně,moc mi chutná,ale je pravda že na žaludeční problémy je to taky lék
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 a když jsem měl fakt problémy že se nedalo vydržet a nezabíralo fakt nic tak tohle:http://www.lekarna.cz/iberogast-tct-1x20ml/ a problémy během fakt několika minut fuč..
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 snažím se vyhýbat věcem po kterých vím že by mi bylo jakkoliv blbě,ale někdy to člověk neodhadne
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 jinak dnes je konečně nádherně,přemýšlím že skončím o hoďku dříve,ať můžu vyjet dříve na biku a asi i nějaký hřiby zkusíme posbírat dokud rostou
Lamiczka Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) Pánové, kam jinam jít pro radu, než do hospody... Především, když Vás pálí žáha.... Sakra co s tím..... když není po ruce lékárna, tak dokáže pomoct mlíko a nebo jedlá soda... Upraveno 4. září 2014 uživatelem Lamiczka
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 no s tím mlíkem jak u koho,soda samo jo
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 já hoši nevim jak kdo, ale spíš si dojdu/dojedu do lékárny než abych měl doma sodu.. ale asi jak kdo..
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 tak já to řeším tak že doma máme předzásobeno běžnejma věcma jako Renie,Ibalgin,endiaron,černý uhlí ..to je dobrý mít při ruce
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 ještě půl hoďky a balím to dnes dříve,když je tak krásně musíme se jet pořádně projet
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 dík že jsi mi to připoměl, po cestě z práce se musim stavit pro nosní kapky..nebo zdechnu
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 co bike chystáš se taky dnes?my berem baťoh sebou na hřiby asi...teda vidím to tak že ty moje ženský nechám sbírat a sám si udělam delší okruh
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 no než se dohrabu domu je půl šestý než pak na kolo je tak šest čtvrt na sedm.. no spíš až o víkendu..
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 tak jak hoši? já ještě dodělávam jeden projekt a pak to taky balim..
bedja Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 ..já načal višnové z Lednice ročník 2013.. přeju pánům pěkný večer..
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 brý večer,teď jsme dojeli z kola...dnes parádní vyjížďka s mejma babama a hříbků máme hafo
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 ee dnes jen vyjížďka a odskočení do lesa na hříbky,fakt nádherný kousky máme a hned vedle cesty nejvíc rostou
Kat251 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Tak jsem přišel z tenisu, dám si jen juice... Bojím se, že by se to pálení žáhy mohlo vrátit... Asi za to může ten včerejší tatarák s těma topinkama...
FrantisekH Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 muze...nebo cerstva cibule nebo nejaky koreni...ja si dal tradicne horke kakao
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se