Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

to jsou ty hospodsky reci, myslim , ze jsem mel projev na podiu a uz hodinu si to mumlam do rukavu........:)

Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 21:18, vraby napsal:

Kmen z Krušovic

Tak to je pak jasný

V 5. 9. 2014 v 21:18, mondeo2 napsal:

já se na to .................tak dlouhob sem píšu a zas mi to zmizlo.......... :frusty:   někam do......

že se na to nevys... mlátit hlavou do zdi... beztak to nebylo nic významnýho...  i když taky možná zítra budu, když mě bude bolet hlava....

Odesláno

sedim ted na terase na Malte, jen 3 ohnostroje (festy) na obzoru - nastesti- ale jinak klidek. Ale pres den tady maltaci nejak silno osaleli a honi si brka v tunacich z GB....furt nekdo turuje motor, pisti gumy....pritom jedou tak 30-40 ...:(

Odesláno

to jeste pred dvema roky vubec nebylo....jezdilo tu vic Formanu a Favoritu nez u nas ...

Odesláno (upraveno)
  V 5. 9. 2014 v 21:28, NobodyR napsal:

sedim ted na terase na Malte, jen 3 ohnostroje (festy) na obzoru - nastesti- ale jinak klidek. Ale pres den tady maltaci nejak silno osaleli a honi si brka v tunacich z GB....furt nekdo turuje motor, pisti gumy....pritom jedou tak 30-40 ...:(

Taky jsem na Maltě

post-6563-1409952736,01.jpg

Upraveno uživatelem Kat251
Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 22:05, NobodyR napsal:

my socky jen olivky fernet a pick (teda sicilskej)

dobrá volba, nenechal bych se přemlouvat, von ten koňak taky není žádná sláva, zbytek od minula, zejtra potřebuju vyhodit flašku ať maj sousedi vztek.............

Odesláno

nic jinyho jsem nenasel :), a jeste k tomu se vratila pritelka......

Odesláno

ale uz je zase pryc :) ...teda pochvala za fernet nebyla, bo byl pro maltskeho danare....ale co tam s tim....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...