mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Lamiczka tý to .............já nemám slof, jsem si to stím srazem přečetl hasič by měl radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tentokrat nic překvapivého trempska cigára šla na gril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 ty ještě teď griluješ? to tě musí sousedi milovat :-)))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Nasrat na sousedy mam chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 nasrááááááát všem.. pijeeeeem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ja mam v lednici taky vlastne jeste pikantni cigarko....jdu ho ztrestat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 :-)) no jo žrádlo žrádlo..chlapi jestli my bysme neměli místo sraz po hospodách udělat sčuk někde v žrádelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Nebo na hasičárně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 (upraveno) poznávací znamení hasičák.. a aby nepřijel i Hasič Upraveno 6. září 2014 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 A cigárku v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 já poslední dobou zjišťuju že už jako když nejsem v kuřácký společnosti že nepotahuju ani elektriku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Trampskou na žraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 jo tááák já jsem asi dneska přežranej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 (upraveno) sem to sežral a půl bochníku chleba k tomu............... M3maniac..............promiň nic ezbylo Upraveno 6. září 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 chjo, ciárko je ve mě, ještě jsem zahlídl domácí klobásky v mrazáku, ale ty tam raději nechám, kdo ví jak dlouho by povolovala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 ani se nepodělí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 chjo, ciárko je ve mě, ještě jsem zahlídl domácí klobásky v mrazáku, ale ty tam raději nechám, kdo ví jak dlouho by povolovala...pár minut flákni je do trouby hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ser na to hoď ju do trouby a pečená je hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 pár minut flákni je do trouby heheStejného nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 chjo, ciárko je ve mě, ještě jsem zahlídl domácí klobásky v mrazáku, ale ty tam raději nechám, kdo ví jak dlouho by povolovala...jao mysléš ta tvoje by povolovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se