FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 tak piš ne kurwa.. si jako myslíš že tu budu psát s kaťákem sám? s procí alkoholu v mojem krevním oběhu ta schopnost klesá.. a pak se tu bude psát františek odpadl.. nasrááát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 No vy jedete, hlavně dneska dobrá párty u Kata, že bych se pozval na návštěvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no jo kat na nás séře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 se bojí že mu vypijem i vodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no hlavně s tím tataráčkem provokuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 nic, jdu pro další kousek do lednice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 radši chlastejte.. tu musim platit nájem ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Nojono, to jsou ty tvoje lidový ceny. A vůbec, hasičák na provozovně máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 heeej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Nojono, to jsou ty tvoje lidový ceny. A vůbec, hasičák na provozovně máš?Pro každýho VIP hosta jeden.. dáš si práškovej, vodní, halonovej nebo prostě CO2?? dle chuti pána... připravíme zabalíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Mam plnou hubu masa, jdu se bavit se sousedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 a ceny nejsou lidový ale lihový..ti si pleteš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Mam plnou hubu masa, jdu se bavit se sousedemsereš nás jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 tak nic............. prej ze mě táhne to pivo.................sem netušil, že pivo někam táhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 jo táhne k dalšímu pivu.. a to jsi pivo ani nepřiznal..takže panáčku píšu ti deset piv na lístek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 ják nepřiznal, jsem řekl hned nazačátku že mám f sobě pět zlatáku......... foto bylo někde přiloženo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no jo máš pravdu já zapoměl. takže to máš za pět set a koukej psát..mam slinu a nechce se mi spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 brzy bude půlnoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 s..eš nás jo?Uplatil mě co mám dělat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no asi nic.. ale víš co jsi způsobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se