FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no tak hoši hoši.. játra tu řvou že nechtě jít spát a vy nic. co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no tak hoši co to je? sobota a já jsem tu sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 po dnešku mam zas chuť do života i když mě moc věcí štve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 fakt jste odpadly? to si říkáte morávaci alkoholic a pijani? člověk má jednou slinu a vy se na něj vyserete?? jedinej lamička má omluvenku .. fotil se s hasičáčem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 nene, já jsem se začetl do recenze. Ale morální podporu tvému játru posílám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Pokud už jsi to teda nezabalil ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 já? neeee..já chci pít já chí pííít chutná mi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no já po včerejšku jedu jen pianko....zatím 2. kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no však pianko..ale od petrofa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no nemůžu dovádět 2 dny po sobě...ale tak opatrně se může. Tímto tempem si musím dávat bacha, ať zachvíli nemusím navštěvovat jiný forum - anonymních alkoholiků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 jsem tam registovanej pod stejnym nickem :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 coze, ono to existuje :-)Prví post musí být: "Ahoj, jmenuji se Lamiczka a jsem alkoholik", jinak se s tebou nebaví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 že ty jim tam děláš taky hospodskýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 si piš já nalejvam všude.. to víš no tam se to musí pokoutně :-))) jo a jina se Jmenuju František a jsem alkoholik a co si o tom myslíte je mi uplně jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 nechali jste to na mě ? tak jako fakt dík.. to jste pijani? styďte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no nic hoši máte u mě velký ale hodně velký význhamný mínus.. ................. ať vás játra tlačí celejt tejden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 já vurt letmo pokukuju, ale je tu mrtvo, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 jj..hele vzdali to hošíci já taky dopiju ( no vlastně nic jinýho mi nezbývá nechci míchat a tequila už došla) a půjdu..ale jako naštvali mě.. maj fakt velký velký mínus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 halt si budeš muset v podniku udělat pořádek, takový nezodpovědný hosty....Taky to půjdu zalomit za holkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 tak co je vy vykalenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se