FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Za ty služby a jak jsi na nás příjemný?no vsak..) jinak byste se sem nevraceli .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 a to je chyba tady je to hlavne o kecani..Ale to bylo na Františka a prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 To zní lehce ironicky, ještě, že nejsem vztahovačný. Tady venku je příjemně a alespoň vám to tam nezahulím.Úplně blbě odpovídám, to nebylo na tebe to bylo na Frantu... Ten to bere v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 no vsak..) jinak byste se sem nevraceli ..Tak to má být host si musí pivo zasloužit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 jo taak ..takze priste nenytej pullitr mouchu v polivce a jeste tu mam nejake zasoby z likerky drak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Mám v sobě dva panáky a už tu dělám bordel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Tak to má být host si musí pivo zasloužitsi pis..tady demokracie nevladne )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Zdar kluci, dnes jsem navezl petky :-) po 2 litrech Ryzlink, Tramín, Pálava, Chardonnay, ej, na pár dní vystaráno :-) tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ne to je jasný v hospodě musí být kurva řád, pasři co přilezou srkat jeden škopek a myslí si, že se z něho obsluha posere to je největší zlo. To musí mít člověk něco odpitý aby mu hospodskej řekl něco milýho ve stylu, nehrej si s tím jak pana s vocasem, a kopni to do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Zdar kluci, dnes jsem navezl petky :-) po 2 litrech Ryzlink, Tramín, Pálava, Chardonnay, ej, na pár dní vystaráno :-) tak na zdravíTeď si mě rozesmál, prej na pár dní vystaráno.....................snad na pár hodin ne, si se trochu splet................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 mluvis mi z duse..a neklepej u toho ten popel na zem kurwa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Teď si mě rozesmál, prej na pár dní vystaráno.....................snad na pár hodin ne, si se trochu splet................. Ne, ne, ne, poslední dobou jsem se sakra zkrotil, není čas, jsem na 3-6 dvojkách denně max' Žádný velký blbnutí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 tak nevím, pivo pod míru, popelníky na stolech přetejkaj, hostinskej nasranej, kuchař má průjem bo asi sežral co sám uvařil, člověk si tu nemůže ani zabékat, a ještě ktomu je tady zahulíno....................všude dobře tady nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 6 dvojek =1,2 litru tak to máš do pátku.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 jj se zkrotil jen litr 12% alkoholu to je vlastne jenom decka cistyho spiritusu ...to je jako kdyz kejchnes do sumavy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 tak nevím, pivo pod míru, popelníky na stolech přetejkaj, hostinskej nasranej, kuchař má průjem bo asi sežral co sám uvařil, člověk si tu nemůže ani zabékat, a ještě ktomu je tady zahulíno....................všude dobře tady nejlíp to je od ty doby co jsem rekl at se chovate jako doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 6 dvojek =1,2 litru tak to máš do pátku.......... Ano, nakupovat chodím 2x týdně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Bych se dnes s Váma picl, ale rozum říká "ne"... Mám v 6 ráno trénink a to by moc bolelo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 v sest jeste spim.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 (upraveno) Na prima zoom běží dějiny francouzských katů Upraveno 9. září 2014 uživatelem Kat251 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se