Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

tak nevím, pivo pod míru, popelníky na stolech přetejkaj, hostinskej nasranej, kuchař má průjem bo asi sežral co sám uvařil, člověk si tu nemůže ani zabékat, a ještě ktomu je tady zahulíno....................všude dobře tady nejlíp    :drunk:

Takovej je to hezkej a nablejskanej podnik, v kterym dneska sedíme.

Za starejch časů byla támhle v rohu pípa - byla špinavá a smrděla.

Za pípou stával hostinskej Žito - byl špinavej a smrděl.

Támhle na chodbičce byly hajzlíky - byly špinavý a smrděly.

No on vlastně celej tenhle lokál byl špinavej a smrděl.

A bylo tady tak útulno ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k tvé hospodě Tam je to o té atmosféře, tohle přece v žádné jiné hospodě nezažiješ. Ten prostor je naprosto úžasnej. A když vevnitř není místo, tak venku to skvěle žije taky, kde je problém? V jiné hospodě taky nezažiješ, že se dobrá polovina zákazníků baví venku na chodníku. Sem nejdete pro gastronomický zážitek první kategorie, ale pro zábavu. A pivo je tam rozhodně kvalitní, to nemůžete popřít. A všechny ty negativa který tady všichni té hospodě vytýkají jsou pro mě osobně spíš pozitiva, který přispívají k její jedinečnosti a skvělé atmosféře. Tím, že je tam tak narváno máš možnost se vždcky seznámit s někým novým, tam se nechodí na večeře ve dvou, tam se chodí bavit. Obsluha má taky skvělej přístup, nepáře se s tím a pivo sází na stoly bez ptaní, jestli chceš další. Nechápu slečinky, který potřebují prvni cenovou na to, aby si daly škopka. U Franty je to prostě jedinečný. Kdo potřebuje stříbrný příbory ať si zajde na pivo do Grandu. Já zůstávám věrný místu, odkud se mi nikdy nechce domů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...