Gustaf Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 zdravim osazenstvo,jak se dnes mate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 zdar lip jak vcera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 :-D tak aspon tak..jdu si otevrit dalsi pivko :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 ja ti posledni dobou nemam ani chut...ale zitra je patek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Zdravím, teď jsem došel z práce.... Láhev merlotu otevřena... A k tomu jsem si koupil kyblíček v KFC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Já jsem ve Vídni a peru do sebe svůj shírázek - tak na zdraví spoluštamgasti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Já jsem ve Vídni a peru do sebe svůj shírázek - tak na zdraví spoluštamgasti! Ježiš, Vídeň Ti závidím, hned bych sfoukl k Plachuttovi na Tafelspitz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 ja jsen doma v posteli nepiju nic a asi to zalomim..depku je mozny bud prechlastat nebo zaspat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Já tu taky okouním, ale bez lahvinky, nicméně také osazenstvu přeji hezký večer. Neustále mě překvapují Honzovi zásoby Shirazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 ja jsen doma v posteli nepiju nic a asi to zalomim..depku je mozny bud prechlastat nebo zaspat.. to dělá to ubrečený počasí. Bylo to vidět i ve městě, že lidi byli všichni takový podráždění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 jj podzim je tu...ale jak to prislo tak to odejde...zpusoby je nutne hledat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 chlastáme nefákáme se..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 fakt miluju seďet sám v hospodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 ja tu takhle sedel v sobotu do pul druhy a lamal do sebe panaka za panakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 já se nefákám, jen zatím nějak nestíhám, a ještě musím dojet pro tu moji k autobusu, tak jsem nechutně střízlivej............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 no, ale ty jsi čekal na hosty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 jo a z toho tvyho kyble mam zravou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 (upraveno) a to jsem ti ho ani nevyfotil... jsem přežranej, ještě mi dvě křídla zůstala :lol2: Edit: znamení jsme na stránce 312 asi bych si měl koupit PAMy Upraveno 11. září 2014 uživatelem Kat251 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 me nikdy nic nezustane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Žena mi zakázala otevřít další lahev, asi jdu spát... Prý se takto stresu nezbavím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se