jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 for janko: Není to náhodou Čadca? Tam jsem se svou bývalkou jezdil na chalupu, na Kyčeru for spineshank: Jo tak to joooo....já mám obyčejný Krups .) Cadca to veru neni. Je to juznejsie pri Prievidzi. Inac hrozne by ma zaujimalo preco tu mame tak hrozne malo (len mna) chronomagorov z okresu prievidza. to je skandal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 já koupil na Vánoce teď toto a spkojenost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 for janko: No asi slabá osvěta for spineshank: Dobrý, jak z vesmíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 já koupil na Vánoce teď toto a spkojenost veliká replikator zo star treku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 mě rozsekalo,ale pressíčko nebo laté je z něj výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Pivóóóóóó a rychle nebo leknu,můžu si tu zabékat? Chjo to je zas den,někde jsem četl,že největší česká lež je věta: Pojď na jedno. Co tím asi kdo myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 dnes mě bolí od rána hlava jako prase,nějakej lék?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 dnes mě bolí od rána hlava jako prase,nějakej lék?? Koňskou dávku celaskonu, a kuřecí vývar:-) no a hlavně tekutiny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 tak po tomto tyzdni si dnes doprajem pekne plny pohar mojho oblubeneho henessy. fakt som rad, ze je uz piatok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Koňskou dávku celaskonu, a kuřecí vývar:-) no a hlavně tekutiny:-) tekutiny doplňuju poctivě,oběd za chvíli tak snad bude ten vývar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 tekutiny doplňuju poctivě,oběd za chvíli tak snad bude ten vývar Jen kontrolní otázka. Jaké tekutiny:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 čaje a magnesia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 čaje a magnesia Ok, já jen, že za mých pubertálních let, jsme na spravení žaludku a bolehlavu užívali sadu deseti piv, pak již bylo vše v pořádku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 tak dnes jsem si dal jedno vyjímečně k obědu,dnes byla totiž počená kachnička se zelím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 uz je po bolesti?mna zas caka portske vecer ak nezaspim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 po obědě jsem jako vyměněnej,kachna byla luxusní,od nového roku je tu nové obsazení a hlavně 2 kuchaři kteří vaří opravdu moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 po obědě jsem jako vyměněnej,kachna byla luxusní,od nového roku je tu nové obsazení a hlavně 2 kuchaři kteří vaří opravdu moc dobře Kuchaři, kteří vaří dobře: Chci adresu podniku, prosím, těch je jak šafránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Tak co, přisedne někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 zdarekze zrovna s tebou tu budem sediet dnes cital som cely cas tu dramu haha. s jamesonom poruke (cink) do vlakna co pijete ani nejdem radsej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Já chlastám nějakej bylinnej likér. Musím být ráno brzy v pohotovosti. Jo teď mám plodný období.... Koukal jsem, že to do humoru docela pereš....to je jedno z mála vláken kam lezu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se