FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 jo já měl mazanec s máslem tři kolečka vysočiny a brambůrky.. chceš taky?
Kat251 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Ne chci toto, chod za chodem SALÁTEK S ŘÍČNÍMI RÁČKY SALÁT Z UZENÉHO SUMCE, MANDLE, KŘEN A BÍLÝ PÓREK BÍLÁ ZELŇAČKA S BRAMBOREM Úhoře, VÍDEŇSKÝ SALÁT ŠIŠKY S MÁKEM, PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM A ZMRZLINOU Z BÍLÉHO MÁKU
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 jj není problem..jen musíš tedy do jiný hospody...
mondeo2 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 by dostal brambory na loupačku a bylo by to, samou rozežraností neví co do tý huby nacpat................... a musel by bejt hodnej aby dostal i mlíko, moc hodnej.............
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 jj po Afričanově smetánce budete mít prdýlku jak 13ti letý ministrant
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Dneska nikdo? hoši je pátek.. a já potřebuju platit nájem..
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Pri tych sviatkoch ani neviem aky je den. Vravis piatok? Tak tu flasu uz vypijem ked som ju otvoril...a ked je ten piatok. Korkovne si poctivo zaplatim.
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 jj tady to je osm stovek za každou otevřenou lahev a pokud je to dovozový tak dvojnásobek..co že to piješ?
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Ja ti vlastne ani nevim v poctate som to rychlo exol az mi kusok vysiel naspat nosom..
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 dál to popisovat nemusíš..kdyby sis chtěl odplivnout litránek nebo dva tak prosím ne zem..voni v tom kluci pak šlapou
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Nene, jeto ok u mna. Tak odkryjem karty, je to flasa kde je napisane ze Proseco. Nasiel som to doma, niekto mi to dal, tak to otvoril a teraz to pijem. Nejak extra mi to ale nechuti, jak sekt alebo co. Dojedam k tomu mix kolacov a slanych tyciniek. Posviatkovy srotovnik.
zhrado Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Ak tu nevadí ďaľšia Slovač, ja sa pridám
FrantisekH Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 nevadí...máte to s přeshraniční přirážkou.. mimo gusty jí tu maj stejně všichni
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Vobec nemam pocit ze je piatok, dni sa mi zlievaju. Kombinacia vhodne rozmiestnenych sviatkov a alkoholu je vrazedna.
zhrado Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Hlavne toto chlastu Inak dííík za tú prirážku. My na to aj tak máme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se